A kosár üres.

Amennyiben futárszolgálattal rendelne terméket, csak December 19-ig raktáron lévő termékekre leadott megrendelés esetében tudjuk az idei szállítást garantálni. Cégünk december 23-tól 2018. január 3-ig zárva tart. Az ebben az időszakban befutó megrendeléseket január 3-tól kezdjük el feldolgozni. Bővebb információkat ide kattintva találhat.

 • miele-szakuzlet-00900
 • miele-szakuzlet-00841
 • miele-szakuzlet-00821
 • miele-szakuzlet-00805
 • miele-szakuzlet-00611
 • miele-szakuzlet-00551
 • miele-szakuzlet-00511
 • miele-szakuzlet-00412
 • miele-szakuzlet-00358
 • miele-szakuzlet-00121
 • miele-szakuzlet-00007

Munkatársaink

Cégünk, a Miele Szaküzlet, kifejezetten Miele készülékek forgalmazására specializálódott. Ezekben a készülékekben mi is maradéktalanul megbízunk, hiszen ismerjük a Miele cég évszázados hagyományait és a készülékei felépítését. Mindig arra törekszünk, hogy vevőink maradéktalanul megelégedve távozzanak tőlünk, ennek érdekében dolgozóink felkészültsége is a lehető legmagasabb szinten áll.

Munkatársaink:

 

Szetei Zoltán

1992-ben a magyarországi Miele Kft. alapításakor lett a háztartási gép üzletág termékmenedzsere, majd szervízvezetője. 1996 és 2006 között a Miele márkaszerviz vezetője volt, mely kizárólagosan végezte Magyarországon ezen készülékek garanciális javításait. 1999-ban létrehozta a Miele Szaküzletet, annak reményében, hogy ismereteit a felhasználók számára is tovább adhatja. Szetei Zoltán többször járt a Németországi Miele gyárakban, számtalan továbbképzésen vett részt a német, osztrák, de a magyar Miele képviseleteken is. Kétségtelenül ő az egyike azon embereknek Magyarországon, akik a legjobban ismerik a Miele készülékeit és magát a Miele céget is. Első sorban a bolti eladásokban vesz részt.

 

Szetei Márta

A Miele Márkaszerviz alapításakor, 1996-ban került munkatársaink közé, azóta irodavezetőnk. A több mint egy évtizedes tapasztalat a Miele körében, illetve a hosszú vevőszolgálati munka komoly ismeretekkel ruházta fel. Üzletünkben időszakosan van jelen.

 

Szetei Gergely

2009 októbere óta dolgozom a Miele Szaküzletben. Jártam „A” Gütersloh-i és Bielefeld-i Miele gyárakban és több tucatnyi továbbképzésen vettem részt. Igyekszem minél jobban megismerni a Miele készülékeket, hogy tudásommal segíthessem az Ön választását. A cég ügyvezetője, marketing felelőse és webmestere vagyok. Én felelek a weboldalaink működéséért és tartalmáért (például az itt olvashatóakért). Első sorban szaküzletünkben vagyok jelen, illetve időnként a megrendelt készülékek házhoz szállításában segédkezem.

 

Paczek Tamás

2013. októberétől munkatársunk. Komoly szakemberünk, rendkívül jól ismeri a Miele világát és mindig nagyon igényes munkájára. Első sorban üzletünkben az értékesítésben vesz részt. A készülékek kiszállításánál és beüzemelésénél akkor találkozhat vele, ha bonyolult beépített készüléket (pl. mennyezeti páraelszívót) rendelt. Ezeknek a berendezéseknek a beszerelését első sorban Ő végzi.

 

Szabó Béla

2014 január óta dolgozik a Miele Szaküzletben. A nálunk vásárolt Miele készülékek kiszállítását és beüzemelését szinte minden esetben ő végzi valamelyik kollégánkkal, ilyenkor találkozhat vele. Villanyszereléssel kapcsolatos kérdésekben a véleménye mérvadó. A kép stílusosan cég járműve előtt készült.

 

Urbán Csilla

2015. márciusától kollégánk. A megrendelt készülékek számlázásával, adminisztrációjával foglalkozik, illetve a futárszolgálattal kiküldött csomagokat is ő állítja össze. Szaküzletünkben találkozhat vele, tanácsadással is örömmel segíti Önt.

 

Tóth-Gergye Péter

2017 januárjától munkatársunk. A megrendelt készülékek kiszállításával és beüzemelésével foglalkozik. Nagy termetéről és mindig vidám hozzáállásáról lehet megismerni. A fotón éppen raktárunkban rendezkedik.

 

.