A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy csak abban az esetben látogasson el üzletünkbe, illetve rendeljen házhoz szállítást, ha nem tapasztalt légúti megbetegedésre utaló tüneteket önmagánál, illetve az Önnel egy háztartásban élőknél. Üzletünkben a szájmaszkban érkezőket tudjuk fogadni. Tartozékokból, mosó- és mosogatószerekből jelenleg maximum 3 db-ot tudunk adni egyazon termékből. A készleten nem lévő termékek szállítási ideje megnőtt. Erről bővebben érdeklődjön kollégáinknál.

 • miele-szakuzlet-00901
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00538
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00467
 • miele-szakuzlet-00365
 • miele-szakuzlet-00335
 • miele-szakuzlet-00245

Cégünk története

1992 - Megalakul a Miele első magyarországi kirendeltsége, a Miele Kft., két fővel. Szetei Zoltán a háztartási gép üzletág menedzsere lett. Később a cég bővülésével szervizvezetői pozícióba került.

1996 - Szetei Zoltán egyéni vállalkozóként látja el a Miele márkaszerviz feladatait, kizárólagosan végezte Magyarországon ezen készülékek garanciális javításait.

1998 - Megalakult a Szetei Kft, ekkorra már hét munkatárssal.

1999 - Egyre nagyobb igény lett a Miele által képviselt minőségi készülékekre. Létrejött a Szetei Miele Szaküzlet. Budapesten, a Hutyra Ferenc utcában került kialakításra. A cégnél elsődleges szempont volt, hogy szakértő eladók várják az érdeklődőket és a nálunk vásárolt Miele készülékeik mellé azonosan színvonalas szolgáltatást is adjunk. A mai napig ehhez tartjuk magunkat.

2004 - A Miele Kft. fokozatosan kiépítette saját szervizét, amivel a márkaszerviz tevékenységet maguk látták el. 2006-ra a Szetei Kft. teljesen megszüntette szerviztevékenységét.

2005 - A Szetei Miele Szaküzlet a 1087 Budapest Asztalos Sándor útra költözött.

2011 - A Miele cég partnereit különböző státuszba kezdte sorolni, azóta cégünk Miele prémium partnerként folytatja működését. Ez egy a Miele által nemzetközileg használt olyan státusz, amivel a Szetei Miele Szaküzlet a lehető legmagasabb szintet érte el.

2013 - A Szetei Miele Szaküzlet új ügyvezetője Szetei Gergely.

2014 - A Miele prémium partneri elnevezést felváltja a Miele referencia partner elnevezés, mellyel a Miele a kiemelten megbízható viszonteladóit tünteti ki. Cégünk is ebben a megkülönböztetésben részesült.

2018 - A Szetei Miele Szaküzlet a jelenlegi telephelyére költözött. Tevékenységi körünket Nobilia gyártmányú konyhabútorok forgalmazásával bővítettük.

 

Cégünk filozófiája:

A kiemelkedő színvonalú Miele termékek mellé hasonló színvonalú szolgáltatásokat is nyújtunk. Ügyfeleinket messzemenőkig segítjük a számukra legmegfelelőbb termékek kiválasztásában, majd azoknak szakszerű beszerelésében és beüzemelésében is. A használat során felmerülő későbbi kérdések megválaszolásában is bizalommal fordulhat hozzánk, tapasztalt szakembereink vevőinket minden felmerülő kérdésben segíteni tudják. A Szetei Miele Szaküzlet a mai napig az egyetlen olyan üzlet Magyarországon, ami kifejezetten Miele készülékekre specializálódott.