A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! A termékek beszerzési ideje folyamatosan változik, egyes esetekben akár tíz hét is lehet. Weboldalunkon nem tudunk pontos szállítási határidőket feltüntetni. A pillanatnyi szállítási határidőkkel kapcsolatosan munkatársaink tudnak információval szolgálni.

 • miele-szakuzlet-00903
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00834
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00539
 • miele-szakuzlet-00529
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00472
 • miele-szakuzlet-00466
 • miele-szakuzlet-00358
 • miele-szakuzlet-00354
 • miele-szakuzlet-00334
 • miele-szakuzlet-00321
 • miele-szakuzlet-00311
 • miele-szakuzlet-00221
 • miele-szakuzlet-00188
 • miele-szakuzlet-00061

Gyakran ismételt kérdések

Hol lehet a Miele készülékekről tesztet találni?

Lépjen át Facebook oldalunkra, ott igen sok videót találhat a készülékek működéséről. Porszívókat kipróbálhatja üzletünkben élőben is.

 

Melyik a legjobb mosógép?

Valamennyi Miele mosógép hosszú ideig hű társa lesz. Amennyiben elfér Önnél, mindenképpen az elöltöltős mosógépeket ajánljuk. Magasabb árfekvésű mosógépek több speciális programmal rendelkeznek, nagyobb centrifugálási fordulatszámra képesek, illetve halkabban működnek, továbbá különböző extra funkciókkal is rendelkeznek. Nyugodtan keressen meg minket és szakembereink örömmel segítenek az Önnek legmegfelelőbb készülék kiválasztásában.

 

Melyik a legjobb szárítógép?

Az összes Miele szárítógép halk és gyűrődésmentes szárítást garantál akár 20 évig. Ajánljuk a Miele hőszivattyús szárítógépeket, mivel ezek 46% energiát takaríthat meg, ami átlagos használat mellett évente nagyjából 25.000 Ft-ot jelent. A magasabb árkategóriás szárítógépek több programmal vannak ellátva. Szárítógépet érdemes a mosógépe tudásának megfelelően választani.

 

Melyik a legjobb porszívó?

A különböző porszívó sorozatok különböző igényekre lettek kifejlesztve, azonban abban megegyezik minden Miele porszívó, hogy hosszú élettartammal bírnak, és kitűnő szűrési hatékonyságuk van. A drágább árkategóriájú porszívók felszereltsége, szívóhatása és hangereje kedvezőbb. Amennyiben nem biztos benne, hogy milyen készülék lenne Önnek a legmegfelelőbb, akkor keressen meg minket!

 

Melyik a legjobb mosogatógép?

Alapvetően három kialakítású Miele mosogatógép van, ezek: szabadon álló, beépíthető és beépíthető rejtett kezelőpanellel. Attól függ a választás, hogy Ön be kívánja-e építeni a készüléket konyhabútorába, vagy sem. A kialakításokon belül magasabb árszínvonalú készülékeknél javul a mosogatási hatékonyság, kevesebb energiát és vizet használnak, illetve egyre halkabban működnek. Belső kialakításuk is változik, így a mosogatógép kiválasztásával érdemes megkeresni minket, hogy segíthessünk Önnek.

 

Melyik a legjobb sütő?

Két külön termékcsalád létezik, a sütők és a tűzhelyek. A sütőknek 230V-os, 16A-re biztosított konnektor, míg a tűzhelynek 3 fázis szükséges, öt vezetékes rendszerben, 3x16A-re biztosítva. A sütő a főzőlaptól külön is beépítésre kerülhet, tűzhely esetében a főzőlap vezérlése is a készülékről történik. A jobb sütők felszereltségükben változnak: katalizátorral rendelkeznek, így meggátolva a szag és illatanyag átadást, ha különböző típusú ételeket egyszerre készítenénk el, klímaszenzorral rendelkeznek a páratartalom beállításához, illetve automatikus sütési programokkal vannak felöltve, a P jelű sütők öntisztuló készülékek . Minden sütőtípus kitűnő a saját kategóriájában, a választás attól függ, hogy milyen felszereltség fontos Önnek. Szakembereink örömmel segítenek a választásban.

 

Melyik a legjobb főzőlap?

Három kialakítású Miele főzőlap létezik, ezek a gáz-, HiLight- és indukciós főzőlapok. Minden szempontból az indukciós főzőlapok a legjobbak, ezekhez azonban mágnesezhető edényekre van szükség. Kérem főzőlap vásárlásakor fokozottan ügyeljen annak kivágási méreteire! A különböző főzőlap típusoknak különböző kivágási méretei vannak.

 

A Miele készülékek tényleg 20 évig működnek?

A rendeltetésszerű használat, a megfelelő üzembe helyezés, illetve a használati utasításban leírt karbantartási feladatok elvégzésének esetén igen, de akár még 30 év múlva is eredeti, gyári alkatrészekkel javítható lesz.

 

Mi szükséges ahhoz, hogy a vásárolt Miele háztartási gépeket üzembe lehessen helyezni?

Oldalunkon minden készüléktípushoz leírtuk az üzembe helyezés szükséges közműcsatlakozásait, ennek megfelelő kiépítés szükséges. Ezt kérem ellenőrizze még a megrendelés előtt. Ügyeljen a beépítési méretekre főzőlapok, sütők és egyéb beépíthető készülékek esetén, hiszen nem biztos, hogy a régi helyére befér.

 

Mik a jótállás feltételei?

A szakszerű üzembe helyezés, a karbantartási feladatok elvégzése a használati utasításban leírtak szerint ( pl. mosógépeknél a vízkőmentesítés évente 1-2 alkalommal ), illetve a rendeltetésszerű használat (pl. háztartási gép ipari felhasználása garanciavesztéssel jár).

 

Lehet-e háztartási készüléket ipari célra használni?

Mivel a Miele készülékei nagyon tartós, megbízható gépek, ezért ugyan lehetséges az ipari felhasználásuk, azonban ez garanciavesztéssel jár. Az ipari készülékek rövidebb programidőkkel és akár 40 kg-os befogadóképességgel rendelkeznek. Keressen meg minket és örömmel segítünk az ipari készülékek kiválasztásában!

 

Kérhető a használt készülék elszállítása új Miele készülék vásárlása esetén?

Amennyiben új készülékét kiszállítással rendelte meg, természetesen kiszereljük és elszállítjuk a használt készülékét megsemmisítésre, illetve az új készülék csomagolóanyagát is elvisszük, amennyiben kéri.

 

Jár szolgáltatás akkor is, ha a Miele Szaküzlet webáruházában rendelem meg a termékeket?

Ön ugyanabban a kiszolgálásban fog részesülni, mintha a Miele Szaküzletben rendelt volna. Ez azt jelenti, hogy Miele háztartási gépét Budapesten belül ingyenesen (vidékre kiszállási díjat számolunk fel) kiszállítjuk és üzembe helyezzük, bemutatjuk használatát, illetve a régi készülékét elszállítjuk megsemmisítésre, amennyiben kéri.

 

A Miele Szaküzlet webáruházában szereplő árak naprakészek?

Áraink mindig naprakészek és megegyeznek a Miele Szaküzlet bolti áraival.

 

Vannak kiállított készülékek a Miele Szaküzletben, illetve lehet ott tartozékokat vásárolni?

Üzletünkben nagy számú készülék van kiállítva, ezeket természetesen bármikor megtekintheti, illetve szakembereink örömmel bemutatják a készülékek működését. Miele tartozékokat ( porzsák, vízkőoldó, sütőedény, stb.) mindig tartunk. Az üzletünkben megtekinthető készülékeket webáruházunkban egy szem alakú jelzéssel különböztetjük meg.