A kosár üres

A kosár üres
 • miele-szakuzlet-00903
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00834
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00539
 • miele-szakuzlet-00529
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00472
 • miele-szakuzlet-00466
 • miele-szakuzlet-00358
 • miele-szakuzlet-00354
 • miele-szakuzlet-00334
 • miele-szakuzlet-00321
 • miele-szakuzlet-00311
 • miele-szakuzlet-00221
 • miele-szakuzlet-00188
 • miele-szakuzlet-00061

Különleges szolgáltatásunk, hogy a nálunk vásárolt készülékeket (a porszívók kivételével) szakembereink a kiszállítást követően üzembe helyezik, illetve ismertetik használatát. További információkat erről a "Rólunk" menüpont "Szolgáltatásaink" almenüjében talál.

Gyakran ismételt kérdések

Tényleg annyival jobbak a Miele termékek, mint más gyártóké?

1899-es alapítása óta a Miele az „Immer besser” jelmondatát követi. Ez egy felöl azt jelenti, hogy a Miele készülékek a legjobb működési minőséget, másfelöl pedig a legnagyobb megbízhatóságot nyújtják. Garancia erre az a számos innovatív felszereltségi jellemző, illetve a világ legrangosabb terméktesztjein elért számtalan első helyezés.

 

Hol lehet a Miele készülékekről tesztet találni?

Lépjen át Facebook oldalunkra, ott igen sok videót találhat a készülékek működéséről. A Miele porszívókat élőben is kipróbálhatja szaküzletünkben.

 

Melyik a legjobb mosógép?

Valamennyi Miele mosógép hosszú ideig hű társa lesz. A magasabb árfekvésű Miele mosógépek több speciális programmal rendelkeznek, nagyobb centrifugálási fordulatszámra képesek, illetve halkabban működnek, továbbá különböző extra funkciókkal is rendelkeznek. Nyugodtan keressen meg minket és szakembereink örömmel segítenek az Önnek legmegfelelőbb készülék kiválasztásában.

 

Melyik a legjobb szárítógép?

Az összes Miele szárítógép halk és gyűrődésmentes szárítást garantál akár 20 évig. Ajánljuk a Miele hőszivattyús szárítógépeket, mivel ezek jelentős mennyiségű áramot takaríthat meg. A magasabb árkategóriás szárítógépek több programmal vannak ellátva. Szárítógépet érdemes a mosógépe tudásának és megjelenésének megfelelően választani.

 

Melyik a legjobb porszívó?

A különböző porszívó sorozatok különböző igényekre lettek kifejlesztve. Abban azonban megegyezik minden Miele porszívó, hogy hosszú élettartammal bírnak, és kitűnő szűrési hatékonyságuk van. A drágább árkategóriájú porszívók felszereltsége, szívóhatása és hangereje kedvezőbb. Amennyiben nem biztos benne, hogy milyen készülék lenne Önnek a legmegfelelőbb, akkor keressen meg minket!

 

Melyik a legjobb mosogatógép?

Alapvetően három kialakítású Miele mosogatógép van, ezek: szabadon álló, beépíthető és beépíthető rejtett kezelőpanellel. Attól függ a választás, hogy Ön be kívánja-e építeni a készüléket konyhabútorába, vagy sem. A kialakításokon belül magasabb árszínvonalú készülékeknél javul a mosogatási hatékonyság, kevesebb energiát és vizet használnak, illetve egyre halkabban működnek. Belső kialakításuk is változik, így a mosogatógép kiválasztásával érdemes megkeresni minket, hogy segíthessünk Önnek.

 

Melyik a legjobb sütő?

A Miele sütők a főzőlaptól külön álló beépíthető készülékek. A jobb sütők felszereltségükben változnak: katalizátorral rendelkeznek, így meggátolva a szag és illatanyag átadást, ha különböző típusú ételeket egyszerre készítenénk el, klímaszenzorral rendelkeznek a páratartalom beállításához, illetve automatikus sütési programokkal vannak felöltve, a P jelű sütők öntisztuló készülékek . Minden sütőtípus kitűnő a saját kategóriájában, a választás attól függ, hogy milyen felszereltség fontos Önnek. Szakembereink örömmel segítenek a választásban.

 

Melyik a legjobb főzőlap?

Három kialakítású Miele főzőlap létezik, ezek a gáz-, HiLight- és indukciós főzőlapok. Minden szempontból az indukciós főzőlapok a legjobbak, ezekhez azonban mágnesezhető edényekre van szükség. Kérem főzőlap vásárlásakor fokozottan ügyeljen annak kivágási méreteire! A különböző főzőlap típusoknak különböző kivágási méretei vannak.

 

A Miele készülékek tényleg 20 évig működnek?

A rendeltetésszerű használat, a megfelelő üzembe helyezés, illetve a használati utasításban leírt karbantartási feladatok elvégzésének esetén igen. Fontos kiemelni, hogy a 20 éves élettartam egy átlagos heti működési időre van magdva. Ez pl. mosógépek esetén heti 5 mosást jelent.

 

Mi szükséges ahhoz, hogy a vásárolt Miele háztartási gépeket üzembe lehessen helyezni?

Oldalunkon minden készüléktípushoz leírtuk az üzembe helyezés szükséges közműcsatlakozásait, ennek megfelelő kiépítés szükséges. Ezt kérem ellenőrizze még a megrendelés előtt. Ügyeljen a beépítési méretekre főzőlapok, sütők és egyéb beépíthető készülékek esetén, hiszen nem biztos, hogy a régi helyére befér.

 

Mik a jótállás feltételei?

A szakszerű üzembe helyezés, a karbantartási feladatok elvégzése a használati utasításban leírtak szerint ( pl. mosógépeknél a vízkőmentesítés évente 1-2 alkalommal ), illetve a rendeltetésszerű használat (pl. háztartási gép ipari felhasználása garanciavesztéssel jár).

 

Lehet-e háztartási készüléket ipari célra használni?

Mivel a Miele készülékei nagyon tartós, megbízható gépek, ezért ugyan lehetséges az ipari felhasználásuk, azonban ez garanciavesztéssel jár. Az ipari készülékek rövidebb programidőkkel és akár 40 kg-os befogadóképességgel rendelkeznek. Keressen meg minket és örömmel segítünk az ipari készülékek kiválasztásában!

 

Kérhető a használt készülék elszállítása új Miele készülék vásárlása esetén?

Amennyiben új készülékét kiszállítással rendelte meg, természetesen kiszereljük és elszállítjuk a használt készülékét megsemmisítésre, amennyiben kéri.

 

Jár szolgáltatás akkor is, ha a Szetei Miele Szaküzlet webáruházában rendelem meg a termékeket?

Ön ugyanabban a kiszolgálásban fog részesülni, mintha a Szetei Miele Szaküzletben rendelt volna. Ez azt jelenti, hogy Miele háztartási gépét Budapesten belül ingyenesen (vidékre kiszállási díjat számolunk fel) kiszállítjuk és üzembe helyezzük, bemutatjuk használatát, illetve a régi készülékét elszállítjuk megsemmisítésre, amennyiben kéri.

 

A Szetei Miele Szaküzlet webáruházában szereplő árak naprakészek?

Áraink mindig naprakészek és megegyeznek a Szetei Miele Szaküzlet bolti áraival.

 

Vannak kiállított készülékek a Szetei Miele Szaküzletben, illetve lehet ott tartozékokat vásárolni?

Üzletünkben nagy számú készülék van kiállítva, ezeket természetesen bármikor megtekintheti, illetve szakembereink örömmel bemutatják a készülékek működését. Miele tartozékokat ( porzsák, vízkőoldó, sütőedény, stb.) mindig tartunk. Az üzletünkben megtekinthető készülékeket webáruházunkban egy szem alakú jelzéssel különböztetjük meg.