A kosár üres

A kosár üres
Tisztelt Ügyfelünk! Szaküzletünk nyitva várja az érdeklődőket. A szájmaszk használata továbbra is kötelező, egyszerre maximum 7 fő tartózkodhat üzletünkben. A létszámkorlátozás miatt kérjük maximum egy kísérővel érkezzen. Tájékoztatjuk továbbá, hogy egyes termékek beszerzési ideje eltérhet a weboldalon feltüntetettektől. Erről munkatársaink tudnak bővebb felvilágosítást adni. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az oldalunkon látható árak május 1-ig érvényesek.

 

 • miele-szakuzlet-00901
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00538
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00467
 • miele-szakuzlet-00365
 • miele-szakuzlet-00335
 • miele-szakuzlet-00245

A Miele hűtőszekrények különlegességei

Megérkezett a tavasz és vele a meleg idő. Egyre fontosabb az ételek megfelelő hűtése és jobban vágyunk hűsítő italokra. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a hűtőszekrényünk megbízható legyen. A Miele cég számos hűtőszekrénnyel, fagyasztószekrénnyel, vagy hűtő-fagyasztóval rendelkezik. De vajon mi a különleges a Miele hűtőszekrényekben?

Először is beszéljünk a Miele hűtők zajszintjéről. A hűtőszekrények esetében ez egy kiemelkedően fontos adat, hiszen egész nap és éjszaka működnek. Egy hangos készülék nagyban zavarhatja nyugalmunkat. A Miele hűtőszekrények elképesztően halkan, akár 38 dB zajszinttel működnek. Ez azt jelenti, hogy egy teljesen csendes helyiségben is alig hallhatóak.

 

De mi a különleges egy Miele hűtőszekrény felépítésében? A belső tere úgy került kialakításra, hogy megkönnyíti az ételek elhelyezését. A polcok és az ajtópolcok számos helyre tetszőlegesen áthelyezhetőek. Így ha hirtelen a megszokottól eltérő méretű edényt szeretnénk betenni, arra is könnyen van mód. Az polcok ráadásul üvegből vannak, így mosogatógépben mosogathatóak.

 

Mindenki számára fontos, hogy a zöldségeket és gyümölcsöket is hosszan és kímélő módon tudja tárolni. A Miele éppen ezért a legtöbb hűtőszekrényét DailyFresh vagy PerfectFresh rendszerrel szereli fel. Ezek optimális páratartamot és hőmérsékletet biztosítanak a zöldségek számára, így azok tovább frissek maradnak.

 

A Miele hűtőszekrényekre jellemző még az is, hogy a beállított hőmérsékletet pontosan tartják a belső tér minden pontján.

 

A Miele fagyasztók rendszere is kiemelkedő minőségű. A DuplexCool rendszerben külön szabályozható a hűtő- és fagyasztórész hőmérséklete és nincs levegőcsere a két rész között. Ennek köszönhetően nem juthatnak a szaganyagok a hűtőből a fagyasztóba, továbbá a hűtőrészben tárolt ételek nem száradnak ki. A legtöbb Miele fagyasztó NoFrost rendszerű, így nem szükséges a leolvasztása.

A Miele fagyasztószekrények belső tere úgy van kialakítva, hogy minden fiók és elválasztó polc kivehető, így akár a teljes belső teret kihasználhatjuk egy nagyobb termék, pl. egy több emeletes torta, tárolására.

 

A Miele hűtőszekrények különböző kialakításokban kaphatóak. Igényeink szerint választhatunk szabadon álló beépíthető készüléket, különböző színekben és méretekben. Az egyik leglátványosabb felület például a Blackboard Edition, melyre kréta filccel írhatunk, rajzolhatunk.