A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy csak abban az esetben látogasson el üzletünkbe, illetve rendeljen házhoz szállítást, ha nem tapasztalt légúti megbetegedésre utaló tüneteket önmagánál, illetve az Önnel egy háztartásban élőknél. Üzletünkben a szájmaszkban érkezőket tudjuk fogadni. Tartozékokból, mosó- és mosogatószerekből jelenleg maximum 3 db-ot tudunk adni egyazon termékből. A készleten nem lévő termékek szállítási ideje megnőtt. Erről bővebben érdeklődjön kollégáinknál.

 • miele-szakuzlet-00901
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00538
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00467
 • miele-szakuzlet-00365
 • miele-szakuzlet-00335
 • miele-szakuzlet-00245

A Miele hűtőszekrények különlegességei

Megérkezett a tavasz és vele a meleg idő. Egyre fontosabb az ételek megfelelő hűtése és jobban vágyunk hűsítő italokra. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a hűtőszekrényünk megbízható legyen. A Miele cég számos hűtőszekrénnyel, fagyasztószekrénnyel, vagy hűtő-fagyasztóval rendelkezik. De vajon mi a különleges a Miele hűtőszekrényekben?

Először is beszéljünk a Miele hűtők zajszintjéről. A hűtőszekrények esetében ez egy kiemelkedően fontos adat, hiszen egész nap és éjszaka működnek. Egy hangos készülék nagyban zavarhatja nyugalmunkat. A Miele hűtőszekrények elképesztően halkan, akár 38 dB zajszinttel működnek. Ez azt jelenti, hogy egy teljesen csendes helyiségben is alig hallhatóak.

 

De mi a különleges egy Miele hűtőszekrény felépítésében? A belső tere úgy került kialakításra, hogy megkönnyíti az ételek elhelyezését. A polcok és az ajtópolcok számos helyre tetszőlegesen áthelyezhetőek. Így ha hirtelen a megszokottól eltérő méretű edényt szeretnénk betenni, arra is könnyen van mód. Az polcok ráadásul üvegből vannak, így mosogatógépben mosogathatóak.

 

Mindenki számára fontos, hogy a zöldségeket és gyümölcsöket is hosszan és kímélő módon tudja tárolni. A Miele éppen ezért a legtöbb hűtőszekrényét DailyFresh vagy PerfectFresh rendszerrel szereli fel. Ezek optimális páratartamot és hőmérsékletet biztosítanak a zöldségek számára, így azok tovább frissek maradnak.

 

A Miele hűtőszekrényekre jellemző még az is, hogy a beállított hőmérsékletet pontosan tartják a belső tér minden pontján.

 

A Miele fagyasztók rendszere is kiemelkedő minőségű. A DuplexCool rendszerben külön szabályozható a hűtő- és fagyasztórész hőmérséklete és nincs levegőcsere a két rész között. Ennek köszönhetően nem juthatnak a szaganyagok a hűtőből a fagyasztóba, továbbá a hűtőrészben tárolt ételek nem száradnak ki. A legtöbb Miele fagyasztó NoFrost rendszerű, így nem szükséges a leolvasztása.

A Miele fagyasztószekrények belső tere úgy van kialakítva, hogy minden fiók és elválasztó polc kivehető, így akár a teljes belső teret kihasználhatjuk egy nagyobb termék, pl. egy több emeletes torta, tárolására.

 

A Miele hűtőszekrények különböző kialakításokban kaphatóak. Igényeink szerint választhatunk szabadon álló beépíthető készüléket, különböző színekben és méretekben. Az egyik leglátványosabb felület például a Blackboard Edition, melyre kréta filccel írhatunk, rajzolhatunk.