A kosár üres

A kosár üres
 • miele-szakuzlet-00903
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00834
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00539
 • miele-szakuzlet-00529
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00472
 • miele-szakuzlet-00466
 • miele-szakuzlet-00358
 • miele-szakuzlet-00354
 • miele-szakuzlet-00334
 • miele-szakuzlet-00321
 • miele-szakuzlet-00311
 • miele-szakuzlet-00221
 • miele-szakuzlet-00188
 • miele-szakuzlet-00061

Különleges szolgáltatásunk, hogy a nálunk vásárolt készülékeket (a porszívók kivételével) szakembereink a kiszállítást követően üzembe helyezik, illetve ismertetik használatát. További információkat erről a "Rólunk" menüpont "Szolgáltatásaink" almenüjében talál.

Miele Series 120

A Miele vállalat ebben az évben ünnepeli fennállásának 120. évfordulóját. Ennek alkalmából egy különleges készülékcsaládot hoz forgalomba. A Miele Series 120 megjelölésű készülékek kedvező áron kaphatóak, továbbá a Miele cég 120 napos visszavételi garanciát ad rájuk. A visszavételi garancia menetéről alább olvahat. A visszavételi garancia csak a "Series 120" megnevezésű készülékekre vonatkozik!

 

120 napos pénzvisszafizetési garancia ajánlat


Győződjön meg a „Series 120” készülékek előnyeiről. A vásárlást követő 120 napban kipróbálhatja a terméket és meggyőződhet annak előnyeiről. Ha a készülék mégsem felel meg az elvárásoknak, akkor a Miele Kft. az alábbi feltételek szerint visszavásárolja azt. A Miele Kft. jelen ajánlata nem helyettesíti a Vevőt a készülék eladójával szemben megillető esetleges elállási és jótállási jogot.

 

Feltételek:


A 120 napos pénzvisszafizetési garancia kizárólag a Miele Kft. által meghatározott promóciós időszakon belül vásárolt promóciós készülékekre vonatkozik. A promóciós időszak 2019.05.15-től 2019.12.31-ig tart. A pénzvisszafizetési garancia időtartama a számla keltétől indul és a számla kiállítását követő 120 napig tart. A promócióban résztvevő készülékekről tájékozódjon a https://www.miele.hu/haztartasi/akciok-304.htm weboldalon a Series 120 jubileumi akció menüpont alatt.


Az ügyfélnek be kell mutatni a visszaváltandó termék megvásárlására vonatkozó, saját névre szóló számla eredeti példányát.
o így garantálható, hogy a készüléket a „Series 120” promóció akciós időszakán belül vásárolták és
o így igazolható a vásárlás ténye és a vételár pontos összege.

A pénzvisszafizetési garancia keretében a készülék vételára kerül visszatérítésre, azzal, hogy a ténylegesen visszafizetett összeg nem lehet több mint az adott készülékre vonatkozó Miele Kft. által meghatározott kötelező erővel nem bíró ajánlott áfás fogyasztói ár mértéke. A járulékos költségek, mint pl. a szállítási költség, az installálási költségek, biztosítás stb nem részei a pénzvisszafizetési garanciának, ezért ezek nem kerülnek visszatérítésre.

Az ajánlat Vevőnek sérülten vagy hiányosan értékesített készülékekre nem vonatkozik, az ilyen készülékeket a Miele Kft. nem veszi vissza.

A pénzvisszafizetési garancia kizárólag azokra a készülékekre érvényes, amelyeket közvetlenül a Miele Kft-től vagy a Miele Kft-vel Magyarország területén szerződésben álló kereskedelmi partner üzletében vagy online boltjában vásároltak és a készülék Magyarországon található. Privát értékesítés, továbbértékesítés során vagy on-line aukciókon beszerzett készülékekre nem vonatkozik.

A pénzvisszafizetési garancia kizárólag új készülékekre vonatkozik, a használtan vásárolt készülékekre nem érvényes.


A pénzvisszafizetési garanciát csak azon készülékekre lehet érvényesíteni, amelyeket a garancia időtartama alatt háztartási körülmények között és rendeltetésszerűen használtak.

 

A lebonyolítás folyamata


Abban az esetben, ha egy vásárló igénybe kívánja venni a 120 napos pénzvisszafizetési garanciát, azt közvetlenül a https://www.miele.hu/haztartasi/akciok-304.htm weboldalon a Series 120 jubileumi akció menüpont alatt tudja kezdeményezni. A bejelentést a weboldalon található formanyomtatvány kitöltésével és elküldésével lehet megtenni. A kitöltéshez a Vevőnek a következőket kell előkészítenie:
- Vevő neve és címe
- vásárlást és annak dátumát igazoló számla
- a készülék gyártási száma (pl.: Nr. 00/31462344)

A formanyomtatvány kitöltése és elküldése utána a Miele Kft Ügyfélszolgálata 3 munkanapon belül írásban felveszi a kapcsolatot a Vevővel és tájékoztatja a Vevőt, hogy a számla és a számlán szereplő készülék megfelel-e a promóció feltételeinek.


Amennyiben a Miele Kft Ügyfélszolgálat megállapítja, hogy a számla és a számlán szereplő készülék megfelel a garancia feltételeinek, akkor a Vevőnek 15 napja van arra, hogy a készüléket eljuttassa a Miele Kft. által meghatározott átvételi pontok egyikére, előzetes időpont egyeztetés alapján.

 

Az átvételi pontok a következők:
Oktogon Szerviz Kft., 1066 Budapest, Aradi u. 2.
Elektromechanika Szerviz, 9023 Győr, Török István u.32/a
EKRON Kft., 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 31.
EKRON Kft., 8600 Siófok, Fő u 109.
Civis-TV Szerviz Kft, 4029 Debrecen, Eötvös utca 70.
West-Szeg 2001 Kft., 6726.Szeged, Demeter Ferenc u. 11.


A visszavásárlásra felajánlott készüléket a Miele Kft ügyfélszolgálata átvizsgálja és az átadásától számított 5 munkanapon belül szerviznyilatkozatot állít ki. Amennyiben a szerviznyilatkozattal megerősíti, hogy a készülék megfelel a 120 napos pénzvisszafizetési garancia feltételeinek, akkor a Miele Kft a szerviznyilatkozat kiállításától számított 8 munkanapon belül a vételárat a fentiek szerint átutalja a Vevő által megadott bankszámlaszámra.

Sérült készülék vagy nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodás esetén nem áll módunkba visszatéríteni a vételárat.

A készülékek visszavétele előtt a Vevőnek az alábbi feltételeket biztosítani kell:
- A készülékeknek tisztáknak, sérülésmenteseknek, működőképeseknek és megfelelő higiéniai állapotúnak kell lenniük.
- A mosógépeknél és a mosogatógépeknél a maradék vizet le kell engedni.
- A hűtő-/fagyasztó készülékeket le kell olvasztani.
- A porszívóknál és a kávéautomatáknál az eredeti csomagolást rendelkezésre kell bocsátani.