A kosár üres

A kosár üres
 • miele-szakuzlet-00903
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00834
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00539
 • miele-szakuzlet-00529
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00472
 • miele-szakuzlet-00466
 • miele-szakuzlet-00358
 • miele-szakuzlet-00354
 • miele-szakuzlet-00334
 • miele-szakuzlet-00321
 • miele-szakuzlet-00311
 • miele-szakuzlet-00221
 • miele-szakuzlet-00188
 • miele-szakuzlet-00061

Különleges szolgáltatásunk, hogy a nálunk vásárolt készülékeket (a porszívók kivételével) szakembereink a kiszállítást követően üzembe helyezik, illetve ismertetik használatát. További információkat erről a "Rólunk" menüpont "Szolgáltatásaink" almenüjében talál.

Konyhabútor kivitelezés

Cégünk forgalmazza a német Nobilia cég konyhabútorait. A Nobilia konyhabútorokat azért tudjuk javasolni, mert német minőséget és nagyon jó ár-érték arányt nyújtanak. Vállaljuk a teljes kivitelezést a tervezési fázistól a végső összeszerelésig. Amennyiben szeretné igénybevenni ingyenes tervezői szolgáltatáunkat, egyeztessen időpontot velünk elérhetőségeink egyikén. A tervezéshez hozzon magával egy alaprajzot, vagy egy saját készítésű méretezett vázlatot konyhájáról. Nagyságrendileg két óra alatt tervező kollégánk az Ön elképzeléseinek és a rendelkezésére álló helynek leginkább megfelelő tervet készíti el az Ön számára. A konyhabútor megrendelését követően természetesen pontos heyszíni felmérést is végzünk, hogy a megrendelt konyhabútor a lehető legjobban illeszkedjen konyhája adottságaihoz. 

 

Alább a teljesség igénye nélkül felsorolunk számos szempontot, amire a konyhabútor megtervezése alatt figyelni kell. Ebből Ön is látni fogja, hogy egy jó tervező bizony rengeteget tud segíteni az oprimális konyhabútor összállításában.

Milyen stílusú konyhabútort szeretne?

Milyen frontot szeretne konyhabútorára?

Milyen legyen a munkalap, a fogantyú és a korpusz?

Kiegészítő és rendező elemek.

 

Milyen stílusú konyhabútor szeretne?

 

A konyhabútorok számos kialakítással rendelhetőek, de alapvetően három csoportra bonthatóak.

Klasszikus konyha

 

A klasszikus konyhabútorok egyesítik magukban a funkciót és a stílust. Melegséget sugároznak, a természettel szoros kapcsolatban álló, vidéki élet hangulatát idézik meg. Az időtálló formatervezés praktikummal párosul, ahol a természetes anyagok, a natúr színek és a kézre simuló, hagyományos formák jutnak főszerephez.

 
Tekintse meg a klasszikus konyhabútor bemutató videónkat.

Modern konyha

 

A modern stílusú konyhabútorok kialakításában az elsődleges szempont a használhatóság. Formavilágában a letisztultság, a magas minőségű anyagok, felépítésében a modern konyhabútor vasalatok és a könnyen tisztítható felületek jellemzőek. A modern stílusú konyhabútoroknál általános a fából vagy üvegből készült konyhai hátfalburkolat.

 
Tekintse meg a modern konyhabútor bemutató videónkat.

Minimál konyha

 

Ahogy a neve is sugallja, a minimál stílusú konyhabútorok kerülik a felesleges díszítő elemeket, fogantyúkat és helyette az egyszerűségükkel és letisztultságukkal teremtenek egyedi formai világot.

 
Tekintse meg a minimál konyhabútor bemutató videónkat.

 

Milyen frontot szeretne konyhabútorára?

 

A konyhabútor látványvilágát nagyban meghatározza a front, hiszen ezek a legszembetűnőbb elemek. Mindenképpen fontos, hogy tökéletes összhangban legyen a helységgel.


Fényes front családok


A fényes front családoknál fontos a helység megfelelő megvilágítása, hiszen a front felületek ezt tükrözik. A megfelelő környezetben nagyon különleges hatás érhető el ilyen frontokkal. Az ultra magasfényű front családok számos színben és kivitelben kaphatóak. Készülhetnek MDF hordozóanyagú akril vagy psztforming UV lakozott PET fólia bevonattal, front színű vagy fehér hátfallal.


Tekintse meg a front kínálatunkat online katalógusunkban.

Matt front családok


A matt konyhabútor frontok nem tükrözik vissza a fényt, így a nagyon erős lámpák sem lesznek zavaróak. Rendelhetőek MDF hordozóanyagú keretes optikájú, lakk laminált vagy melamingyanta bevonattal, polimer lépcsős éllel vagy körbefutó polimer lézer élzárással, front színű vagy fehér hátfallal.

Tekintse meg a front kínálatunkat online katalógusunkban.

Fa és kőhatású front családok

 

A fa és kőhatású frontokkal konyhabútorunk természetes hatást kelt, melegséget sugároz. Kivitelben lehet MDF alapanyagú lakkozott vagy melamingyantával bevonva, körbefutó polimer éllel, fehér, vagy front színű hátfallal.

Tekintse meg a front kínálatunkat online katalógusunkban.

 

Munkalap, fogantyú, korpusz

 

Miután megtaláltuk, hogy milyen front lenne a legmegfelelőbb konyhabútorunkra, a következő lépés, hogy kitaláljuk milyen munkalap, fogantyú és korpusz illene hozzá a legjobban.

Fogantyú


A nobilai konyhabútorokhoz számos fogantyú kialakítás létezik, melyek méretben és formában is eltérőek. Alapvetően négy csoportba soroljuk őket. A hagyományos 8-20cm széles fogantyúk, a 20cm-nél szélesebb de hagyományos rögzítésű fogók, a “ráültetett” fogók, illetve a “fogantyú nélküli” vagy LINE-N nevű termékek.

Tekintse meg a fogantyú kínálatunkat online katalógusunkban.


Munkalap


A munkalapok anyaga nem csak a megjelenésre van kihatással, de nagyban befolyásolja azt is, hogy milyen mennyire lesz ellenálló. Minden konyhabútorunk rendelhető egyedileg készített kő munkalappal, vagy a Nobila cég által készített kő vagy fa utánzat munkalapokkal, különböző színben és vastagságban (38 illetve 16 mm).

Tekintse meg a munkalap kínálatunkat online katalógusunkban.
 
 

Korpusz

17 különböző korpusz színből tudunk választani, részben ehhez kapcsolódnak a Color Concept színeink ami 8 további színt jelent például nyitott polc, vagy takarások, hátfalak készülhetnek belőle.

Tekintse meg a korpusz kínálatunkat online katalógusunkban.

 

 

Kiegészítő és rendező elemek

 

Ha már tudjuk, hogyan nézzen ki a konyhabútorunk és milyen anyagokból legyenek a különböző felületek, még ki kell találnunk, hogym milyen kiegészítő elemeket szeretnénk felhasználni. Ezek az apró kiegészítők ugyanis nagyban befolyásolják a konyhabútorok használhatóságát.

 

A Nobilia cég számos kiegészítő elemmel rendelkezik konyhabútoraik számára. Legyenek ezek fából készült evőeszköz tartó betétek, tányértartók, vagy érzékelővel rendelkező automata fióknyitók, vagy töltő csatlakozás telefonjához. Garatnátlan megtalálja igényeinek megfelelő kiegészítőekt.

 

 

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén, hogy megtervezzük álmai konyhabútorát.