A kosár üres

A kosár üres

 Cégünk elköltözött, új címünk 1147 Budapest, Miskolci út 92.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy cégünk a nagy háztartási készülékek házhoz szállítását már csak januárra tudja vállalni. A készletünkön lévő termékek üzltünkből, előzetes egyeztetést követően, elszállíthatóak. A futárszolgálattal történő megrendeléseket december 18-ig leadott megrendelés esetén tudjuk dec. 23-ig teljesíteni. Üzletünk dec 22-től január 3-ig zárva tart.

 

 • miele-szakuzlet-00901
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00538
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00467
 • miele-szakuzlet-00365
 • miele-szakuzlet-00335
 • miele-szakuzlet-00245

Miele Professional mosodai berendezések

Miele Professional ipari mosógépek és szárítógépek. A minőség, melyre támaszkodhat. Nincs még egy gyártó, mely ilyen minőségű és élettartamú ipari szárítógépeket és mosógépeket gyártana. A Miele számára mindig elsődleges szempont, hogy a lehető legmagasabb technológiai szintet nyújtsa, legyen szó akár a gyártási folyamatáról, a mosási minőségről, vagy a működési megbízhatóságról. A Miele Professional ipari szárítógépekre és mosógépekre nyugodtan támaszkodhat a legnagyobb igénybevétel mellett is.

Kíméletes tisztítás

Gondolkozott már azon, hogy egy-egy mosási alatt milyen értékű ruházat van a mosógépben, szárítógépben? Éppen ezért elsődleges fontosságú, hogy a lehető legkíméletesebben mossuk ki akár a speciális textíliákat is. A Miele Professional mosodai berendezések egyedülálló technológiai kialakításuknak köszönhetően roncsolás mentesen tisztítják ki textíliáit. Ennek köszönhetően csökkennek költségei, hiszen sokkal tovább használhat egy-egy darabot.

Tökéletesen tiszta textíliák

Egy komoly étterem, vagy szálloda számára elképzelhetetlen az, hogy ügyfeleit foltos abroszokkal, törülközőkkel, ágyneművel várja. A Miele Professional mosógépeknél nem fordulhat elő, hogy mosás után foltos maradjon, elszürküljön vagy kifakuljon a textília. Így mindig makulátlanul jelenhet meg ügyfelei előtt.

 

Különleges anyagokhoz

Speciális mosodai berendezések speciális célokra. Legyen szó akár tűzoltó ruhák, lópokrócok, mikroszálas sport ruhák, esetleg moppok mosásáról, vagy akár egészségügyi mosásról. A Miele Professional minden alkalmazási területre megfelelő termékkel rendelkezik, töltetsúlyban is széles kínálatot nyújt 5,5 - 32 kg-ig.

Egyedülálló tartósság

A Miele Professional ipari szárító és mosógépeket 30.000 üzemórára tesztelik. Ez napi 24 órás, heti hét napos használat mellett is minimum 3 éves élettartamot jelent. Ráadásul a várható szervizelési munkálatok száma is lényegesen alacsonyabb, mint más gyártóknál. Akár a 30 éves Miele ipari készülékekhez is kapható eredeti, gyári alkatrész.

Takarékos ipari mosógépek

Manapság fontos szempont az energiatakarékosság. Egy ipari mosógép, vagy szárítógép esetében ez még inkább igaz, hiszen ezek a készülékek egész nap működnek. A Miele Professional termékek, élenjáró technológiai megoldásainak köszönhetően, fogyasztása is kimagaslóan alacsony. Általánosságban elmondható, hogy egy optimálisan kialakított Miele mosoda két éven belül megtérül. Forduljon hozzánk bizalommal és pontos működtetési költségeket tudunk adni a kiválasztott típusokhoz.

Hazai referenciák

Számos hazai referenciával rendelkezünk, legyen szó akár kórházakról, öregek otthonáról. szállodákról vagy éttermekről. Ha szeretne megtekinteni egy működő Miele mosodát, keressen meg minket, és az Önhöz legközelebbi partnerünkkel egyeztetünk egy látogatási időpontot.

 

A Miele Szaküzlet a Miele Professional ipari mosógépeket és szárítógépeket is értékesíti. Keressen meg minket elérhetőségeink valamelyikén, hogy segíthessünk az Ön céljainak legmegfelelőbb készülék kiválasztásában. Igény esetén megtérülési számításokat is tudunk készíteni Önnek.