A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy csak abban az esetben látogasson el üzletünkbe, illetve rendeljen házhoz szállítást, ha nem tapasztalt légúti megbetegedésre utaló tüneteket önmagánál, illetve az Önnel egy háztartásban élőknél. Üzletünkben a szájmaszkban érkezőket tudjuk fogadni. Tartozékokból, mosó- és mosogatószerekből jelenleg maximum 3 db-ot tudunk adni egyazon termékből. A készleten nem lévő termékek szállítási ideje megnőtt. Erről bővebben érdeklődjön kollégáinknál.

 • miele-szakuzlet-00901
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00538
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00467
 • miele-szakuzlet-00365
 • miele-szakuzlet-00335
 • miele-szakuzlet-00245

Munkatársaink

Cégünk, a Szetei Miele Szaküzlet, kifejezetten Miele készülékek forgalmazására specializálódott. Ezekben a készülékekben mi is maradéktalanul megbízunk, hiszen ismerjük a Miele cég évszázados hagyományait és a berendezések felépítését. Mindig arra törekszünk, hogy vevőink maradéktalanul megelégedve távozzanak tőlünk, ennek érdekében dolgozóink felkészültsége is a lehető legmagasabb szinten áll.

Munkatársaink:

 

Szetei Zoltán

1992-ben a magyarországi Miele Kft. alapításakor lett a háztartási gép üzletág termékmenedzsere, majd szervízvezetője. 1996 és 2006 között a Miele márkaszerviz vezetője volt, mely kizárólagosan végezte Magyarországon ezen készülékek garanciális javításait. 1999-ban létrehozta a Miele Szaküzletet, annak reményében, hogy ismereteit a felhasználók számára is tovább adhassa. Szetei Zoltán többször járt a Németországi Miele gyárakban, számtalan továbbképzésen vett részt a német, osztrák, de a magyar Miele képviseleteken is. Kétségtelenül ő az egyike azon embereknek Magyarországon, akik a legjobban ismerik a Miele készülékeit és magát a Miele céget is. Első sorban a bolti eladásokban vesz részt.

 

Szetei Márta

A Miele Márkaszerviz alapításakor, 1996-ban került munkatársaink közé, azóta irodavezetőnk. A több mint kettő évtizedes tapasztalat a Miele körében, illetve a hosszú vevőszolgálati munka komoly ismeretekkel ruházta fel. Üzletünkben időszakosan van jelen.

 

Szetei Gergely

2009 októbere óta dolgozom a Miele Szaküzletben. Jártam „A” Gütersloh-i és Bielefeld-i Miele gyárakban és több tucatnyi továbbképzésen vettem részt. Igyekszem minél jobban megismerni a Miele háztartási- és ipari készülékeket, hogy tudásommal segíthessem az Ön választását. A cég ügyvezetője, marketing felelőse és webmestere vagyok. Én felelek a weboldalaink működéséért és tartalmáért (például az itt olvashatóakért). Első sorban szaküzletünkben vagyok jelen, ritkán a megrendelt készülékek házhoz szállításában is segédkezem.

 

Paczek Tamás

2013. októberétől munkatársunk. Komoly szakemberünk, rendkívül jól ismeri a Miele világát és mindig nagyon igényes munkájára. Három kollégánk egyike, aki az ipari Miele berendezésekkel is foglalkozik. Üzletünkben az értékesítésben és a kiszállításokban egyaránt résztvesz. Ha bonyolult beépített készüléket (pl. mennyezeti páraelszívót) rendelt, akkor szinte biztosan Tamással fog találkozni. Ezeknek a berendezéseknek a beszerelését első sorban Ő végzi.

 

Szabó Béla

2014 január óta dolgozik a Szetei Miele Szaküzletben. Teljes idejében a nálunk vásárolt Miele készülékek kiszállítását és beüzemelését  végzi valamelyik kollégánkkal, ilyenkor találkozhat vele. Villanyszereléssel kapcsolatos kérdésekben a véleménye mérvadó.

 

 

Urbán Csilla

2015. márciustól kollégánk. Csilla nagyrészt a számlák kiállításával, az irodai- és a csomagok ügyintézésével foglalkozik. Sok éves tapasztalatának köszönhetően otthonosan mozog a Miele készülékek világában, és örömmel segít ügyfeleinknek a felmerülő kérdésekben. Üzletünkben szinte biztosan találkozni fog vele.

 

 

Tóth-Gergye Péter

2017 januárjától munkatársunk. Teljes idejében a megrendelt készülékek kiszállításával és beüzemelésével foglalkozik. Jól ismeri a kiszállított berendezéseket, így kérdéseivel bátran fordulhat hozzá. Nagy termetéről és mindig vidám hozzáállásáról lehet megismerni. A fotón éppen raktárunkban rendezkedik.

 

.

Csernák Dániel

2017. októberétől dolgozik üzletünkben. Dániel a legfiatalabb és egyben legújabb kollégánk. Első sorban a készülékek kiszállításával és beszerelésével foglalkozik, de jól ismeri a Miele készüléket tulajdonságait is. Ha ideje engedi, üzletünkben is szívesen segít az érdeklődőknek.