A kosár üres

A kosár üres
Tisztelt Ügyfelünk! Üzletünk hétfőtől csütörtökig 9:00-17:30, pénteken 9:00-17:00 között tart nyitva. A szájmaszkban érkezőket tudjuk fogadni. Kérem csak abban az esetben látogasson el üzletünkbe, illetve rendeljen házhoz szállítást, ha nem tapasztalt légúti megbetegedésre utaló tüneteket saját magánál, illetve az Önnel egy háztartásban élőknél.

 

neodisher ProTech 16

neodisher ProTech 16 Folyékony korróziógátló adalék speciális mosogatógépekhez.

Ár: 
  • 23 306 Ft
Bolti átvétel: 
1 hét

neodisher® ProTech 16

Folyékony korróziógátló adalék speciális mosogatógépekhez.

OKBI/812/2000.

Kiszerelés: 5 l kanna

 

Fő alkalmazási terület:

Korrózióvédő hatású adalék, nem korrózióálló kész, vagy félkész acél alkatrészek tisztításához a fémfeldolgozó ipar részére.

 

Tulajdonságok:

A neodisher ProTech 16 folyékony, lúgos kémhatású korróziógátló adalék vizes mosóoldatokhoz, speciális mosogatógépekben történő felhasználásra.

Különleges összetételének köszönhetően igen jól nedvesíti a fém felületeket, ugyanakkor fékezett habzású. A neodisher ProTech 16 nem tartalmaz oxidatív hatású hatóanyagokat, vagy szilikon-vegyületeket, ezért alkalmas fém felületek korrózióvédelmére. A neodisher ProTech 16-ot speciális mosogatógépekben történő felhasználásra fejlesztették ki, a lúgos mosást követő utóöblítésre, érzékeny acéltárgyak korrózióvédelmére.

 

Adagolás:

0,1 – 0,3 ml/l ProTech 16 a 60 °C-os utóöblítő vízhez (lágy víz) adagolva az acél számára ideiglenes korrózióvédelmet biztosít. A neodisher ProTech 16-al kezelt fémek utókezelésre (pl. porlasztásos lakkozás, vagy pácolás) alkalmasak .