A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy csak abban az esetben látogasson el üzletünkbe, illetve rendeljen házhoz szállítást, ha nem tapasztalt légúti megbetegedésre utaló tüneteket önmagánál, illetve az Önnel egy háztartásban élőknél. Üzletünkben a szájmaszkban érkezőket tudjuk fogadni. Tartozékokból, mosó- és mosogatószerekből jelenleg maximum 3 db-ot tudunk adni egyazon termékből. A készleten nem lévő termékek szállítási ideje megnőtt. Erről bővebben érdeklődjön kollégáinknál.

neodisher ProTech 16

neodisher ProTech 16 Folyékony korróziógátló adalék speciális mosogatógépekhez.

Ár: 
  • 24 682 Ft
Bolti átvétel: 
1 hét

neodisher® ProTech 16

Folyékony korróziógátló adalék speciális mosogatógépekhez.

OKBI/812/2000.

Kiszerelés: 5 l kanna

 

Fő alkalmazási terület:

Korrózióvédő hatású adalék, nem korrózióálló kész, vagy félkész acél alkatrészek tisztításához a fémfeldolgozó ipar részére.

 

Tulajdonságok:

A neodisher ProTech 16 folyékony, lúgos kémhatású korróziógátló adalék vizes mosóoldatokhoz, speciális mosogatógépekben történő felhasználásra.

Különleges összetételének köszönhetően igen jól nedvesíti a fém felületeket, ugyanakkor fékezett habzású. A neodisher ProTech 16 nem tartalmaz oxidatív hatású hatóanyagokat, vagy szilikon-vegyületeket, ezért alkalmas fém felületek korrózióvédelmére. A neodisher ProTech 16-ot speciális mosogatógépekben történő felhasználásra fejlesztették ki, a lúgos mosást követő utóöblítésre, érzékeny acéltárgyak korrózióvédelmére.

 

Adagolás:

0,1 – 0,3 ml/l ProTech 16 a 60 °C-os utóöblítő vízhez (lágy víz) adagolva az acél számára ideiglenes korrózióvédelmet biztosít. A neodisher ProTech 16-al kezelt fémek utókezelésre (pl. porlasztásos lakkozás, vagy pácolás) alkalmasak .