A kosár üres

A kosár üres

Különleges szolgáltatásunk, hogy a nálunk vásárolt készülékeket (a porszívók kivételével) szakembereink a kiszállítást követően üzembe helyezik, illetve ismertetik használatát. További információkat erről a "Rólunk" menüpont "Szolgáltatásaink" almenüjében talál.

neodisher ProTech 16

neodisher ProTech 16 Folyékony korróziógátló adalék speciális mosogatógépekhez.

Ár: 
  • 32 680 Ft
Bolti átvétel: 
3 héten belül

neodisher® ProTech 16

Folyékony korróziógátló adalék speciális mosogatógépekhez.

OKBI/812/2000.

Kiszerelés: 5 l kanna

 

Fő alkalmazási terület:

Korrózióvédő hatású adalék, nem korrózióálló kész, vagy félkész acél alkatrészek tisztításához a fémfeldolgozó ipar részére.

 

Tulajdonságok:

A neodisher ProTech 16 folyékony, lúgos kémhatású korróziógátló adalék vizes mosóoldatokhoz, speciális mosogatógépekben történő felhasználásra.

Különleges összetételének köszönhetően igen jól nedvesíti a fém felületeket, ugyanakkor fékezett habzású. A neodisher ProTech 16 nem tartalmaz oxidatív hatású hatóanyagokat, vagy szilikon-vegyületeket, ezért alkalmas fém felületek korrózióvédelmére. A neodisher ProTech 16-ot speciális mosogatógépekben történő felhasználásra fejlesztették ki, a lúgos mosást követő utóöblítésre, érzékeny acéltárgyak korrózióvédelmére.

 

Adagolás:

0,1 – 0,3 ml/l ProTech 16 a 60 °C-os utóöblítő vízhez (lágy víz) adagolva az acél számára ideiglenes korrózióvédelmet biztosít. A neodisher ProTech 16-al kezelt fémek utókezelésre (pl. porlasztásos lakkozás, vagy pácolás) alkalmasak .