A kosár üres

A kosár üres
Tisztelt Ügyfelünk! Cégünk 2019-ben a nagy háztartási készülékek kiszállítását és üzembe helyezését  csak Budapest és 50 km körzetén belüli tudja vállalni. A porszívók és tartozékok országos szállítását továbbra is vállaljuk futárszolgálattal (raktárkészleten lévő termékeket dec. 17. 9:00-ig leadott megrendelés esetén tudjuk az idei évben szállítani).  Cégünk december 21. és január 3. között zárva tart. Az ebben az időszakban beérkező megrendeléseket jan. 3-án kezdjük feldolgozni. A weboldalon feltüntetett szállítási határidők ezért a dec. 21. és jan. 3. közötti napokkal megnőnek. Megértését köszönjük.
neodisher ProTech 16

neodisher ProTech 16 Folyékony korróziógátló adalék speciális mosogatógépekhez.

Ár: 
  • 21 802 Ft
Bolti átvétel: 
1 hét

neodisher® ProTech 16

Folyékony korróziógátló adalék speciális mosogatógépekhez.

OKBI/812/2000.

Kiszerelés: 5 l kanna

 

Fő alkalmazási terület:

Korrózióvédő hatású adalék, nem korrózióálló kész, vagy félkész acél alkatrészek tisztításához a fémfeldolgozó ipar részére.

 

Tulajdonságok:

A neodisher ProTech 16 folyékony, lúgos kémhatású korróziógátló adalék vizes mosóoldatokhoz, speciális mosogatógépekben történő felhasználásra.

Különleges összetételének köszönhetően igen jól nedvesíti a fém felületeket, ugyanakkor fékezett habzású. A neodisher ProTech 16 nem tartalmaz oxidatív hatású hatóanyagokat, vagy szilikon-vegyületeket, ezért alkalmas fém felületek korrózióvédelmére. A neodisher ProTech 16-ot speciális mosogatógépekben történő felhasználásra fejlesztették ki, a lúgos mosást követő utóöblítésre, érzékeny acéltárgyak korrózióvédelmére.

 

Adagolás:

0,1 – 0,3 ml/l ProTech 16 a 60 °C-os utóöblítő vízhez (lágy víz) adagolva az acél számára ideiglenes korrózióvédelmet biztosít. A neodisher ProTech 16-al kezelt fémek utókezelésre (pl. porlasztásos lakkozás, vagy pácolás) alkalmasak .