A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy csak abban az esetben látogasson el üzletünkbe, illetve rendeljen házhoz szállítást, ha nem tapasztalt légúti megbetegedésre utaló tüneteket önmagánál, illetve az Önnel egy háztartásban élőknél. Üzletünkben a szájmaszkban érkezőket tudjuk fogadni. Tartozékokból, mosó- és mosogatószerekből jelenleg maximum 3 db-ot tudunk adni egyazon termékből. A készleten nem lévő termékek szállítási ideje megnőtt. Erről bővebben érdeklődjön kollégáinknál.

neodisher SBK

neodisher SBK Folyékony öblítőszer ágytálmosó automatákhoz.

Ár: 
  • 14 432 Ft
Bolti átvétel: 
1 hét

neodisher SBK

Folyékony öblítőszer ágytálmosó automatákhoz

OKBI/1026/2000.

Kiszerelés: 5 l kanna

 

Fő alkalmazási terület:

Öblítőszer gőzsterilizálással felszerelt ágytálmosó automatákhoz.

 

Tulajdonságok:

A neodisher SBK enyhén savas kémhatású, speciális vízlágyító komponenseket tartalmazó öblítőszer. A termék jól megköti a víz mésztartalmát, így foltmentes száradást biztosít a tisztítandó ágytálak és vizeletgyűjtő üvegek felületén. Rendeltetésszerű használata megakadályozza, hogy a gőzsterilizátorban és a csővezetékekben mészkőlerakódás csapódjon ki.

Bármely vízkeménység mellett alkalmazható.

 

Adagolás:

0,5 - 1,5 ml/l vízkeménységtől függően, a mosogató atuomaták adagolóján keresztül. A termék használata előtt az adagoló és a gőzképző berendezés savállóságáról meg kell győződni.

Makacs szennyeződések esetén ajánlatos neodisher SBR termék hozzáadása, amely az ágytálmosó automaták tisztításához kifejlesztett termék.

 

Műszaki adatok:

Fajsúly (20 °C): 1,1 g/cm3

pH-érték (20 °C-os deszt. vízben) 0,5 - 1,5 ml/l: 3,7 - 3,0

Viszkozitás (koncentrátum, 20 °C): < 50 mPas