A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! A raktáron nem lévő termékek beszerzési ideje folyamatosan változik, egyes esetekben akár tíz hét is lehet.  Ezért weboldalunkon nem tudunk pontos információkat feltüntetni. A pillanatnyi szállítási határidővel kapcsolatosan munkatársaink tudnak információval szolgálni.

 

 • miele-szakuzlet-00903
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00834
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00539
 • miele-szakuzlet-00529
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00472
 • miele-szakuzlet-00466
 • miele-szakuzlet-00358
 • miele-szakuzlet-00354
 • miele-szakuzlet-00334
 • miele-szakuzlet-00321
 • miele-szakuzlet-00311
 • miele-szakuzlet-00221
 • miele-szakuzlet-00188
 • miele-szakuzlet-00061

Hírek

A Miele porszívók hosszú élettartamának fontos feltétele a gyári Miele porzsák. Hírlevelünkben megnézzük, hogy miért is különlegesek ezek.

Egy Miele készülékkel hosszú élettartamot, kényelmet és a legmagasabb minőséget választja. Amennyiben ezen kívül maximális biztonságot is szeretne, akkor a Miele márkaszerviz kiterjesztett jótállása Önnek szól. Egyszeri külön díj megfizetése ellenében meghosszabbíthatja a készüléke gyártói jótállást. A Miele márkaszerviz az alábbi termékeket kínálja:

 

Manapság egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy környezetbarát és természetes összetevőkből készülő tisztítószereket használjunk. A Miele cég ezt az igényt szeretné kiszolgálni az új UltraPhase Sensitive mosószerével, mely a rendkívül népszerű TwinDos automata mosószer adagolóval rendelkező mosógépeihez használható.

Egy jó páraelszívó egyszerre lehet a konyha dísze és megszabadít minket a főzéssel járó kellemetlen szagoktól és a levegőbe kerülő zsiradékok lerakódásától is. Most röviden összefoglaljuk, miért érdemes Miele páraelszívóban gondolkozni.

Három különböző Miele konyha csomagot készítettünk, ami az adott árkategóriában a legjobb választás lehet az Ön konyhájába. Röviden leírjuk az egyes összeállítások előnyeit, illetve azt, hogy kiknek javasoljuk.

A Miele cég régóta gyárt kombinált mosó-szárítógépet. 2021. februártól pedig megújult és kibővült választékuk. A legújabb típusok között egyaránt találunk nagy felszereltségű, felső árkategóriás, és egyszerűbb, alacsony árkategóriás kombinált mosó-szárítógépet. Nézzük is meg az új modelleket:

Porszívó vásárláskor felmerülő egyik fő kérdés, hogy porzsákos, vagy porzsák nélküli porszívót vásároljunk. A Miele esetében mindkét típusú készüléknek vannak előnyei, ezeket érdemes mérlegelni. Nézzük is meg, hogy milyen szempontok alapján tudjuk kiválasztani a nekünk megfelelő Miele porszívót.

A Miele sütők között két új típus a Miele H 7262 B és a H 7262 BP. Kifejezetten jó ár-érték arányú sütők, melyek rendelkeznek maghőmérséklet mérő tűvel is.

Egy Miele szárítógéppel rengeteg időt és munkát tudunk megtakarítani. A kínálatunk egyik legnépszerűbb típusa a TWF 640 WP hőszivattyús szárítógép, melyet alacsony fogyasztása és nagy töltetmennyisége miatt tudunk ajánlani.

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy melyik Miele mosógépet ajánlanánk. Ilyenkor el szoktuk mondani, hogy mivel ez nagyban függ a felhasználó szokásaitól és igényeitől, nincsen olyan Miele mosógép típus, mely mindenkinek számára egyaránt tökéletes lenne. A mi egyik favoritunk a WWI 860 mosógép. Lentiekben pedig röviden bemutatjuk, hogy miért is ezt a Miele mosógépet tartjuk az egyik legjobb ár-értékű készülékünknek.

Néhány hónapja rendkívül nagy hangsúlyt kaptak a higiéniával kapcsolatos kérdések. Mindenki nagyobb figyelmet fordít a kézmosásra, és otthona tisztaságára. A Miele számára is fontos, hogy a háztartási gépei a legnagyobb alapossággal végezzék dolgukat. Éppen ezért a G 7000 típusú mosogatógépei higiénikus tisztítási hatékonyságát tudományosan is megvizsgáltatta.

Miele CM5 Silence

A Miele cég továbbfejlesztette az eddig is méltán népszerű CM 5 sorozatú kávéfőzőit. A legfőbb változtatás, hogy az átalakított készülékek halkabbak lettek. Az új típusú Miele kávéfőzők főbb tulajdonságait mutatjuk be.

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy pontosan milyen időszakos karbantartási feladatokat kellene elvégezni a Miele készülékeken. Ugyan a használati utasításban ezek pontosan le vannak írva, de most igyekszünk röviden összefoglalni a főbb tudnivalókat, készüléktípusokra bontva.

A Miele cég 1927 óta gyárt porszívókat. Ezek mindig is tartós, megbízható és nagy teljesítményű készülékek voltak. Azonban sokszor felmerült a kérdés, hogy gyorsan elővehető másodlagos porszívónak, morzsaporszívónak, esetleg az autók belső takarításához létezik-e akkumulátorral rendelkező Miele porszívó. A Miele Triflex vezeték nélküli porszívócsalád ezekre a problémákra nyújt tökéletes megoldást, de ennél lényegesen többre is képes.

A németországi Stiftung Warentest (Németország legnagyobb független minőségvizsgáló intézete) 2020 februári kiadásában különböző gyártók, maximálisan 800 W motorteljesítményű porszívóját hasonlította össze. A legjobb eredményt a porzsák nélküli porszívók kategóriájában a Miele Blizzard CX1 Efficiency EcoLine érte el.

A Miele név egyet jelent a megbízható, csúcsminőségű háztartási készülékekkel. Azonban még Miele mércével nézve is akadnak olyan készülékek melyek szinte futurisztikusnak hatnak elképesztő funkcióikkal. Hírlevelünkben a Miele beépíthető készülékek egyik kiemelkedő kategóriáját, a kombi gőzpárolókat mutatjuk be.

November végével megújult a Miele mosógép és szárítógép kínálata. Berendezéseink megjelenése modernebb, elegánsabb lett. Mindezek mellett számos hasznos funkcióval lettek felszerelve. Mint tudjuk, a Miele név garanciát jelent a megbízhatóságra, a kiemelkedő technikai és formatervezési megoldásokra.

A Miele AutoDos rendszer a mosogatóprogramnak megfelelő mosogatószer mennyiséget optimális időpontban adagolja, teljesen automatikusan. Vásároljon most AutoDos automatikus mosószeradagoló rendszerrel ellátott Miele mosogatógépet és egy fél évre elegnedő mennyiségű ajándék mosogatószert kap hozzá!

A Miele újragondolta a mosogatógépek felépítését. A számos új funkciót és fejlesztést az új G 7000 típusú mosogatógépekbe építette bele. A változtatások egyaránt javítják a tisztítási hatékonyságot és a felhasználhatóságot is. Az alábbiakban a Miele új G 7000 sorozatú mosogatógépeinek újdonságait foglaljuk össze.

Elmúlt a nyár, közelednek a hűvös, esős idők. Ilyenkor a legtöbb háztartásban problémát okoz a mosott ruhák szárítása. A ruhákat már nem tudjuk kiteregetni a szabadban, a szobában viszont rengeteg helyet foglalnak. Erre nyújtanak megoldást a Miele szárítógépek.