A kosár üres

A kosár üres
 • miele-szakuzlet-00903
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00834
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00539
 • miele-szakuzlet-00529
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00472
 • miele-szakuzlet-00466
 • miele-szakuzlet-00358
 • miele-szakuzlet-00354
 • miele-szakuzlet-00334
 • miele-szakuzlet-00321
 • miele-szakuzlet-00311
 • miele-szakuzlet-00221
 • miele-szakuzlet-00188
 • miele-szakuzlet-00061

Különleges szolgáltatásunk, hogy a nálunk vásárolt készülékeket (a porszívók kivételével) szakembereink a kiszállítást követően üzembe helyezik, illetve ismertetik használatát. További információkat erről a "Rólunk" menüpont "Szolgáltatásaink" almenüjében talál.

Hírek

A Miele DGC 7250 gőzsütője használható sütésre, párolásra, kombi párolásra egyaránt. Ezt a sokoldalú készüléket egy közép árkategóriás Miele sütő áráért vásárolhatjuk meg. Hírünkben ezt a készüléket mutatjuk be alaposabban.

A Miele rendkívül széles sütőválasztékot biztosít, eltérő felszereltségű készülékekkel. Ezek közül magasan kiemelkednek a H 7262 típusok számos funkciójukkal és kiváló ár-érték arányukkal.

Használjon Miele szárítógépet és rengeteg időt, munkát takaríthat meg, hiszen a szárítás után a ruhákat közvetlenül a szekrénybe hajtogathatjuk. A Miele szárítógépek ráadásul rendkívül takarékosak is.

Most a Miele Complete C3 porszívói közül olyan készüléket választhat, ami maximálisan az Ön igényeire szabva segíti az otthoni takarításban. Az új típusok nem csak kiegészítők terén újultak meg, de színeikben is.

A Miele CM 6360 MilkPerfection kávéfőzővel nem csak tökéletes tejes italokat készíthet gombnyomásra, de azokat teljes egészében az ízlésére hangolhatja.

 

A Miele kifejlesztette a megújult FashionMaster vasalóállomást, ami okos megoldásokat kínál ruháink tökéletes gyűrődésmentességére. Ez a vasalóállomás jóval több, mint egy vasalódeszka és egy kézi vasaló.

 

Nyáron a hőingadozás is hátrányosan befolyásolja a borok minőségét. Elsősorban azért, mert a bor él és lélegzik: folyamatosan változik, érik, illat- és zamatanyagait fokozatosan bontja ki és mutatja meg – vagy éppen veszíti el, ha a körülmények nem megfelelőek. Ahhoz, hogy a pohárba töltve a legszebb arcát mutathassa, az első lépés a megfelelő tárolás. A borok többsége a 8-15 fok közötti tárolási hőmérsékleten érzi jól magát, ezt legkönnyebben egy pincehelyiségben vagy egy borhűtőben biztosíthatjuk, a hűtőszekrény erre sajnos nem megfelelő.

A Miele új KM 7999 FL típusú indukciós főzőlapja a sütési asszisztens funkciójának köszönhetően meggátolja, hogy túlsüssük az ételt.

Egy mosogatógép a háztartás fontos része. Egyfelől sok időt tud megtakarítani nekünk, másfelől pedig az elmosogatott edények sokkal higiénikusabbak lesznek a kézi mosogatáshoz képest. Az általunk egyik legjobb ár-érték arányúnak tartott típust, a Miele G 7310 mosogatógépet mutatjuk be.

Közeledik az év vége és a karácsonyi ünnepek. Röviden leírtuk, hogy 2021 év végéig hogyan tudja megvásárolni termékeinket, illetve hogyan tart nyitva üzletünk.

A Miele szárítógép kínálat megújult. Készülékeink az eddigi modellekhez képest további 10%-al energiatakarékosabbak lettek. De miért is érdemes Miele szárítógépet vásárolni? Olvassa el hírünket, hogy megismerhesse a szárítógépet minden előnyét.

Október hónapban két új Miele porszívócsalád került bevezetésre. A Scout RX3 robotporszívót és a Boost CX1 porzsák nélküli porszívót mutatjuk be röviden.

A Miele porszívók hosszú élettartamának fontos feltétele a gyári Miele porzsák. Hírlevelünkben megnézzük, hogy miért is különlegesek ezek.

Egy Miele készülékkel hosszú élettartamot, kényelmet és a legmagasabb minőséget választja. Amennyiben ezen kívül maximális biztonságot is szeretne, akkor a Miele márkaszerviz kiterjesztett jótállása Önnek szól. Egyszeri külön díj megfizetése ellenében meghosszabbíthatja a készüléke gyártói jótállást. A Miele márkaszerviz az alábbi termékeket kínálja:

 

Manapság egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy környezetbarát és természetes összetevőkből készülő tisztítószereket használjunk. A Miele cég ezt az igényt szeretné kiszolgálni az új UltraPhase Sensitive mosószerével, mely a rendkívül népszerű TwinDos automata mosószer adagolóval rendelkező mosógépeihez használható.

Egy jó páraelszívó egyszerre lehet a konyha dísze és megszabadít minket a főzéssel járó kellemetlen szagoktól és a levegőbe kerülő zsiradékok lerakódásától is. Most röviden összefoglaljuk, miért érdemes Miele páraelszívóban gondolkozni.

Három különböző Miele konyha csomagot készítettünk, ami az adott árkategóriában a legjobb választás lehet az Ön konyhájába. Röviden leírjuk az egyes összeállítások előnyeit, illetve azt, hogy kiknek javasoljuk.

A Miele cég régóta gyárt kombinált mosó-szárítógépet. 2021. februártól pedig megújult és kibővült választékuk. A legújabb típusok között egyaránt találunk nagy felszereltségű, felső árkategóriás, és egyszerűbb, alacsony árkategóriás kombinált mosó-szárítógépet. Nézzük is meg az új modelleket:

Porszívó vásárláskor felmerülő egyik fő kérdés, hogy porzsákos, vagy porzsák nélküli porszívót vásároljunk. A Miele esetében mindkét típusú készüléknek vannak előnyei, ezeket érdemes mérlegelni. Nézzük is meg, hogy milyen szempontok alapján tudjuk kiválasztani a nekünk megfelelő Miele porszívót.

A Miele sütők között két új típus a Miele H 7262 B és a H 7262 BP. Kifejezetten jó ár-érték arányú sütők, melyek rendelkeznek maghőmérséklet mérő tűvel is.