A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! A Miele páraelszívók, hűtőszekrények és a G 5xxx típusú mosogatógépek beszerzési ideje a weboldalon láthatóhoz képest megnőtt. Bővebb információkért keresse szaküzletünket.

 • miele-szakuzlet-00901
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00538
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00467
 • miele-szakuzlet-00365
 • miele-szakuzlet-00335
 • miele-szakuzlet-00245

Hírek

A Miele sütők között két új típus a Miele H 7262 B és a H 7262 BP. Kifejezetten jó ár-érték arányú sütők, melyek rendelkeznek maghőmérséklet mérő tűvel is.

Egy Miele szárítógéppel rengeteg időt és munkát tudunk megtakarítani. A kínálatunk egyik legnépszerűbb típusa a TWF 640 WP hőszivattyús szárítógép, melyet alacsony fogyasztása és nagy töltetmennyisége miatt tudunk ajánlani.

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy melyik Miele mosógépet ajánlanánk. Ilyenkor el szoktuk mondani, hogy mivel ez nagyban függ a felhasználó szokásaitól és igényeitől, nincsen olyan Miele mosógép típus, mely mindenkinek számára egyaránt tökéletes lenne. A mi egyik favoritunk a WWI 860 mosógép. Lentiekben pedig röviden bemutatjuk, hogy miért is ezt a Miele mosógépet tartjuk az egyik legjobb ár-értékű készülékünknek.

Néhány hónapja rendkívül nagy hangsúlyt kaptak a higiéniával kapcsolatos kérdések. Mindenki nagyobb figyelmet fordít a kézmosásra, és otthona tisztaságára. A Miele számára is fontos, hogy a háztartási gépei a legnagyobb alapossággal végezzék dolgukat. Éppen ezért a G 7000 típusú mosogatógépei higiénikus tisztítási hatékonyságát tudományosan is megvizsgáltatta.

Miele CM5 Silence

A Miele cég továbbfejlesztette az eddig is méltán népszerű CM 5 sorozatú kávéfőzőit. A legfőbb változtatás, hogy az átalakított készülékek halkabbak lettek. Az új típusú Miele kávéfőzők főbb tulajdonságait mutatjuk be.

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy pontosan milyen időszakos karbantartási feladatokat kellene elvégezni a Miele készülékeken. Ugyan a használati utasításban ezek pontosan le vannak írva, de most igyekszünk röviden összefoglalni a főbb tudnivalókat, készüléktípusokra bontva.

A Miele cég 1927 óta gyárt porszívókat. Ezek mindig is tartós, megbízható és nagy teljesítményű készülékek voltak. Azonban sokszor felmerült a kérdés, hogy gyorsan elővehető másodlagos porszívónak, morzsaporszívónak, esetleg az autók belső takarításához létezik-e akkumulátorral rendelkező Miele porszívó. A Miele Triflex vezeték nélküli porszívócsalád ezekre a problémákra nyújt tökéletes megoldást, de ennél lényegesen többre is képes.

A németországi Stiftung Warentest (Németország legnagyobb független minőségvizsgáló intézete) 2020 februári kiadásában különböző gyártók, maximálisan 800 W motorteljesítményű porszívóját hasonlította össze. A legjobb eredményt a porzsák nélküli porszívók kategóriájában a Miele Blizzard CX1 Efficiency EcoLine érte el.

A Miele név egyet jelent a megbízható, csúcsminőségű háztartási készülékekkel. Azonban még Miele mércével nézve is akadnak olyan készülékek melyek szinte futurisztikusnak hatnak elképesztő funkcióikkal. Hírlevelünkben a Miele beépíthető készülékek egyik kiemelkedő kategóriáját, a kombi gőzpárolókat mutatjuk be.

November végével megújult a Miele mosógép és szárítógép kínálata. Berendezéseink megjelenése modernebb, elegánsabb lett. Mindezek mellett számos hasznos funkcióval lettek felszerelve. Mint tudjuk, a Miele név garanciát jelent a megbízhatóságra, a kiemelkedő technikai és formatervezési megoldásokra.

A Miele AutoDos rendszer a mosogatóprogramnak megfelelő mosogatószer mennyiséget optimális időpontban adagolja, teljesen automatikusan. Vásároljon most AutoDos automatikus mosószeradagoló rendszerrel ellátott Miele mosogatógépet és egy fél évre elegnedő mennyiségű ajándék mosogatószert kap hozzá!

A Miele újragondolta a mosogatógépek felépítését. A számos új funkciót és fejlesztést az új G 7000 típusú mosogatógépekbe építette bele. A változtatások egyaránt javítják a tisztítási hatékonyságot és a felhasználhatóságot is. Az alábbiakban a Miele új G 7000 sorozatú mosogatógépeinek újdonságait foglaljuk össze.

Elmúlt a nyár, közelednek a hűvös, esős idők. Ilyenkor a legtöbb háztartásban problémát okoz a mosott ruhák szárítása. A ruhákat már nem tudjuk kiteregetni a szabadban, a szobában viszont rengeteg helyet foglalnak. Erre nyújtanak megoldást a Miele szárítógépek.

Megérkeztek a Miele új, 7000 generációjú beépíthető készülékei. A Miele berendezések külsőre változtak a legtöbbet, de a csúcskategóriás készülékeink az eddiginél is több különleges funkciót kínálnak.

A Miele céget 1899-ben alapította Carl Miele és Reinhard Zinkann. Az első pillanattól fogva prémium minőségű termékekkel igyekeztek kiemelkedni versenytáraik közül. Jelmondatuk az IMMER BESSER (Mindig jobbat), amely a lehető legjobban tükrözi ezt a gondolkodást.

A Miele vállalat ebben az évben ünnepeli fennállásának 120. évfordulóját. Ennek alkalmából egy különleges készülékcsaládot hoz forgalomba. A Miele Series 120 megjelölésű készülékek kedvező áron kaphatóak, továbbá a Miele cég 120 napos visszavételi garanciát ad rájuk. A visszavételi garancia menetéről hírünkben olvasgat. A visszavételi garancia csak a "Series 120" megnevezésű készülékekre vonatkozik!

A generáció váltás a Miele készülékeknél mindig nagy esemény. Ilyenkor ugyanis nem csupán egyes típusok változnak, hanem az összes beépíthető készülék megújul, formai világában és működésében egyaránt. 2019. júniustól megérkezik a Miele új 7000-es generációjú beépíthető készülékcsaládja.

A Miele Complete C3 Silence porszívó egy rendkívül halk és jól szívó készülék. Olvassa el hírünket, hogy többet megtudjon róla.

Ha kíváncsi rá, mekkora területű a Szetei Miele Szaküzlet bemutató terme és hány Miele termékeket találhat meg itt, érdemes elolvasnia ezt a hírünket.

A Miele főzőlapok számos különleges funkcióval rendelkeznek, melyek a mindennapjainkat megkönnyíthetik. Ebben a hírünkben összegyűjtöttünk néhány ilyen funkciót.