A kosár üres

A kosár üres
Tisztelt Ügyfelünk! Szaküzletünk nyitva várja az érdeklődőket. A szájmaszk használata továbbra is kötelező, egyszerre maximum 7 fő tartózkodhat üzletünkben. A létszámkorlátozás miatt kérjük maximum egy kísérővel érkezzen. Tájékoztatjuk továbbá, hogy egyes termékek beszerzési ideje eltérhet a weboldalon feltüntetettektől. Erről munkatársaink tudnak bővebb felvilágosítást adni. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az oldalunkon látható árak május 1-ig érvényesek.

 

 • miele-szakuzlet-00901
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00538
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00467
 • miele-szakuzlet-00365
 • miele-szakuzlet-00335
 • miele-szakuzlet-00245

Kutya- és macskaszőr porszívózás

 

 

Minden kutyatartó ismeri, milyen nehezen lehet eltávolítani a kutya- és macskaszőrt a szőnyegekből, kárpitozott bútorokról. Sokszor még többszöri átporszívózás után sem lesz igazán tiszta a felület. Hiába van erős porszívónk, sajnos az állatszőrnek a felülete nagyon kicsi és nem tud a vákuum belekapni, főleg ha már kicsit beletapostuk a szőrt a szőnyegbe. Ugyan ez a helyzet a hajszálakkal és az apróbb szöszökkel is. A Miele erre a célra alakította ki a turbófejeket.

 

Hogyan működik?

A fej belsejébe turbina lapát van amit a porszívó szívóereje forgat meg és meghajtja a hosszan elnyúló kefés hengert ami felborzolja a szőnyeg szálat és átsöpri a szőnyeg felületét. Mindezt olyan erővel, hogy nem fog megakadni a kefe terhelés alatt sem. Rendkívül hatékony és gyors. Tapasztalatok szerint egy szőrrel szennyezett szőnyeg porszívózása turbófejjel 70-80%-al hatékonyabb és gyorsabb.

A turbófejről:

Porszívó tartozékként nagyon nagy segítségünkre lehet egy turbófej a szőnyegek tisztításában. A Complete C3 Cat & Dog porszívó gyári tartozéka. Külön is megvásárolható, de bármelyik Miele porszívó típussal használható. Elsősorban a kutya cica tartók lettek ezzel megcélozva, de bárkinek ajánljuk akinek van szőnyeg az otthonában. Használható hidegburkolaton, parkettán vagy laminált padlón is, de ott plusz hatást nem tapasztalunk.

 

 

A kézi turbófej:

A kézi turbófej a nagy turbófej kicsinyített mása kárpitozott bútorokhoz. Kisebb és kompaktabb hogy kényelmesebben tudjuk használni. A nagy turbófej erre a célra kicsit 'ormótlan'.

 

Ha hosszabb szőröket sikerült feltekernünk vele a fej tisztítása is nagyon jól megoldott. Ha megfordítjuk a fejet látni fogunk a szélén két sárga jelzést amit ha egy érmével „kinyitunk” hozzáférünk a hengerhez amiről egy ollóval egyszerűen levághatjuk a hosszabb szőröket, hajszálakat. A turbófejnek egy hátránya van. Ha hosszabb szálú szőnyeget próbálunk vele tisztítani elképzelhető, hogy feltekeri a szálakat.

 

Látogassa meg a Szetei Miele Szaküzletet és próbálja ki a Miele porszívókat és szívófejeket.