A kosár üres

A kosár üres
Tisztelt Ügyfelünk! Cégünk 2019-ben a nagy háztartási készülékek kiszállítását és üzembe helyezését  csak Budapest és 50 km körzetén belüli tudja vállalni. A porszívók és tartozékok országos szállítását továbbra is vállaljuk futárszolgálattal (raktárkészleten lévő termékeket dec. 17. 9:00-ig leadott megrendelés esetén tudjuk az idei évben szállítani).  Cégünk december 21. és január 3. között zárva tart. Az ebben az időszakban beérkező megrendeléseket jan. 3-án kezdjük feldolgozni. A weboldalon feltüntetett szállítási határidők ezért a dec. 21. és jan. 3. közötti napokkal megnőnek. Megértését köszönjük.
 • miele-szakuzlet-00901
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00538
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00467
 • miele-szakuzlet-00365
 • miele-szakuzlet-00335
 • miele-szakuzlet-00245

A németországi Miele 2015/2016 évi beszámolója.


A Miele & Cie. KG, mely a mai napig családi vállalat, ismételten jelentős növekedést ért el bevételében és a dolgozói számában egyaránt. A világ vezető háztartási készülék gyártója világszinten 3,71 billió € forgalmat valósított meg, mely a tavalyi évhez képest 224 millió €, azaz 6.4% növekedést jelent. Ez alatt az időszak alatt 184 millió € beruházást végzett. Idén először összesen több mint 18.000 alkalmazott dolgozott a Miele-nek világszerte.


Dinamikus növekedés az USA, Ausztrália, Ázsia és Németország területén.

Németország területén a Miele cég idén 1.1 billió € forgalmat könyvelhetett el. A szakkereskedők és a konyhastúdiók is első helyen ajánlották termékeit. Készülékeik egyedülálló minőségére és kifinomultságára jelentősen nőtt az igény az USA, Ausztrália és Ázsia területén is.


A Miele Professional ipari készülékek forgalma 476 millió €.

A Miele professzionális részlege, mely mosodai, nagykonyhai és laboratóriumi készülékeket foglal magában, 476 millió € forgalmat ért el. Ez 6% növekedést jelent a tavalyi évhez képest. Számos szállodában, kórházban, hajón használják a Miele ipari készülékeit, hiszen csak ezek garantálják a kimagasló higiéniai minőséget és a hosszú, megbízható működést.  
Az ipari részleg a Miele forgalmának mintegy 13 %-át adja.

Fejlesztések az idei évben.

A múlt év folyamán a Miele 184 millió € befektetést eszközölt. Ez 23%-al több az előző évhez képest. Az összeget a kutatás és fejlesztés területre fordították, továbbá bővítették a gyártási kapacitást és új logisztikai létesítményeket építettek. A Miele a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően számos új készüléktípussal és funkcióval bővítette kínálatát. Ilyenek például az egyedülálló TempControl főzőlapok, a PowerWash és TwinDos rendszerek mosógépeikben, vagy a mikrohullámú sütővel kombinált gőzpároló.
Természetesen mindemellett továbbra is jelentős szerepet kap a készülékeik megbízhatósága és élettartama is. A Miele ugyanis minden készülékét 20 éves élettartamra teszteli.


A Miele és a környezettudatosság

A Miele 2015-ös fenntarthatósági tervezésében az ezen a téren mérvadó szervezet, a „Global Reporting Initiative“ (GRI), legmagasabb „G4” szintjének vetette alá magát. A Miele cég 2000 óta létesítményeiben 18,4 %-al kevesebb áramot fogyaszt, miközben 70%-al növelte termelését.

A www.miele-nachhaltigkeit.de linken elérhető fenntarthatósági jelentésben ezekről és további intézkedésekről is pontos információkat találhat német nyelven.A képen a Miele cég vezetői láthatóak, balról jobbra:
Dr Eduard Sailer (Executive Director - Technology),
Dr Stefan Breit (Deputy Executive Director - Technology),
Dr Reinhard Zinkann (Co-Proprietor and Executive Director),
Olaf Bartsch (Executive Director – Finances and Administration),
Dr Markus Miele (Co-Proprietor and Executive Director),
Dr Axel Kniehl (Executive Director – Marketing/Sales)