A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy csak abban az esetben látogasson el üzletünkbe, illetve rendeljen házhoz szállítást, ha nem tapasztalt légúti megbetegedésre utaló tüneteket önmagánál, illetve az Önnel egy háztartásban élőknél. Üzletünkben a szájmaszkban érkezőket tudjuk fogadni. Tartozékokból, mosó- és mosogatószerekből jelenleg maximum 3 db-ot tudunk adni egyazon termékből. A készleten nem lévő termékek szállítási ideje megnőtt. Erről bővebben érdeklődjön kollégáinknál.

 • miele-szakuzlet-00901
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00538
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00467
 • miele-szakuzlet-00365
 • miele-szakuzlet-00335
 • miele-szakuzlet-00245

A németországi Miele 2015/2016 évi beszámolója.


A Miele & Cie. KG, mely a mai napig családi vállalat, ismételten jelentős növekedést ért el bevételében és a dolgozói számában egyaránt. A világ vezető háztartási készülék gyártója világszinten 3,71 billió € forgalmat valósított meg, mely a tavalyi évhez képest 224 millió €, azaz 6.4% növekedést jelent. Ez alatt az időszak alatt 184 millió € beruházást végzett. Idén először összesen több mint 18.000 alkalmazott dolgozott a Miele-nek világszerte.


Dinamikus növekedés az USA, Ausztrália, Ázsia és Németország területén.

Németország területén a Miele cég idén 1.1 billió € forgalmat könyvelhetett el. A szakkereskedők és a konyhastúdiók is első helyen ajánlották termékeit. Készülékeik egyedülálló minőségére és kifinomultságára jelentősen nőtt az igény az USA, Ausztrália és Ázsia területén is.


A Miele Professional ipari készülékek forgalma 476 millió €.

A Miele professzionális részlege, mely mosodai, nagykonyhai és laboratóriumi készülékeket foglal magában, 476 millió € forgalmat ért el. Ez 6% növekedést jelent a tavalyi évhez képest. Számos szállodában, kórházban, hajón használják a Miele ipari készülékeit, hiszen csak ezek garantálják a kimagasló higiéniai minőséget és a hosszú, megbízható működést.  
Az ipari részleg a Miele forgalmának mintegy 13 %-át adja.

Fejlesztések az idei évben.

A múlt év folyamán a Miele 184 millió € befektetést eszközölt. Ez 23%-al több az előző évhez képest. Az összeget a kutatás és fejlesztés területre fordították, továbbá bővítették a gyártási kapacitást és új logisztikai létesítményeket építettek. A Miele a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően számos új készüléktípussal és funkcióval bővítette kínálatát. Ilyenek például az egyedülálló TempControl főzőlapok, a PowerWash és TwinDos rendszerek mosógépeikben, vagy a mikrohullámú sütővel kombinált gőzpároló.
Természetesen mindemellett továbbra is jelentős szerepet kap a készülékeik megbízhatósága és élettartama is. A Miele ugyanis minden készülékét 20 éves élettartamra teszteli.


A Miele és a környezettudatosság

A Miele 2015-ös fenntarthatósági tervezésében az ezen a téren mérvadó szervezet, a „Global Reporting Initiative“ (GRI), legmagasabb „G4” szintjének vetette alá magát. A Miele cég 2000 óta létesítményeiben 18,4 %-al kevesebb áramot fogyaszt, miközben 70%-al növelte termelését.

A www.miele-nachhaltigkeit.de linken elérhető fenntarthatósági jelentésben ezekről és további intézkedésekről is pontos információkat találhat német nyelven.A képen a Miele cég vezetői láthatóak, balról jobbra:
Dr Eduard Sailer (Executive Director - Technology),
Dr Stefan Breit (Deputy Executive Director - Technology),
Dr Reinhard Zinkann (Co-Proprietor and Executive Director),
Olaf Bartsch (Executive Director – Finances and Administration),
Dr Markus Miele (Co-Proprietor and Executive Director),
Dr Axel Kniehl (Executive Director – Marketing/Sales)