A kosár üres

A kosár üres
Tisztelt Ügyfelünk! Cégünk 2019-ben a nagy háztartási készülékek kiszállítását és üzembe helyezését  csak Budapest és 50 km körzetén belüli tudja vállalni. A porszívók és tartozékok országos szállítását továbbra is vállaljuk futárszolgálattal (raktárkészleten lévő termékeket dec. 17. 9:00-ig leadott megrendelés esetén tudjuk az idei évben szállítani).  Cégünk december 21. és január 3. között zárva tart. Az ebben az időszakban beérkező megrendeléseket jan. 3-án kezdjük feldolgozni. A weboldalon feltüntetett szállítási határidők ezért a dec. 21. és jan. 3. közötti napokkal megnőnek. Megértését köszönjük.
 • miele-szakuzlet-00901
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00538
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00467
 • miele-szakuzlet-00365
 • miele-szakuzlet-00335
 • miele-szakuzlet-00245

Speciális szívófejek porszívójához

 

A Miele porszívó tartozékok

Otthonát mindenki saját ízlésének megfelelően alakítja ki, éppen ezért nincs két egyforma lakás. A Miele éppen ezért az egyedi igényekre speciális Miele porszívó tartozékokat fejlesztett ki. Most ezek közül kettő típusról olvashat, segítségükkel kényelmesebbé és gyorsabbá teheti a takarítást. Ráadásul az eredeti Miele porszívó tartozékok optimálisan illeszkednek az Ön Miele porszívójához.

 

Miele SBB 300-3 Parquet Twister parkettkefe – keménypadlók kíméletes és könnyű takarításához.

Tapasztalataink szerint ez a legkedveltebb kiegészítő fej azok számára akiknek túlnyomó részt laminált, parketta vagy kő borítású a padlója. A forgócsuklóval nagyon könnyedén lehet lavírozni az akadályok között hiszen nincs kereke mint az univerzális fejnek így nem akadályozza az oldalirányú mozgást. Lágy és természetes sörtékkel rendelkezi, mely a legfinomabb padlót is megóvja. A Miele Parquet Twister fejjel ráadásul a kis mélyedéseket és sarkokat is probléma nélkül eléri.

Véleményem szerint ez önmagában is egy nagyon jó találmány, de aki igényli ezt a fejet megvásárolhatja XL kivitelben is a még gyorsabb porszívózást eredményez.


 

STB 205-3 Turbókefe - haj- és szövetszálak gyors eltávolításához, akár érzékeny szőnyegekről is.

Ezt a tartozékfejet meleg szívvel ajánljuk elsősorban azoknak a gazdiknak akik családtagként kezelik kis kedvencüket. Amennyi örömet adnak nekünk sajnos annyi szőrt is hagynak a szőnyegünkön, amit nagyon nehéz eltüntetni. A Miele turbófej belsejében egy szőnyegkímélő kefe van amit az áramló levegő forgat meg. Ez használat közben kifésüli a szőrszálakat szőnyegünkből, így újra tökéletesen tiszta lesz Természetesen azok is használhatják akik nem tartanak háziállatot, de kényesebb a szőnyege, szöszösödik vagy hosszú hajúak laknak a házban.


 

 

A fentieken kívül a Miele porszívókhoz még számos tartozék kapható. Ezeket weboldalunkon megtekintheti, vagy szaküzletünkben élőben is kipróbálhatja.