A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy csak abban az esetben látogasson el üzletünkbe, illetve rendeljen házhoz szállítást, ha nem tapasztalt légúti megbetegedésre utaló tüneteket önmagánál, illetve az Önnel egy háztartásban élőknél. Üzletünkben a szájmaszkban érkezőket tudjuk fogadni. Tartozékokból, mosó- és mosogatószerekből jelenleg maximum 3 db-ot tudunk adni egyazon termékből. A készleten nem lévő termékek szállítási ideje megnőtt. Erről bővebben érdeklődjön kollégáinknál.

 • miele-szakuzlet-00901
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00538
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00467
 • miele-szakuzlet-00365
 • miele-szakuzlet-00335
 • miele-szakuzlet-00245

Speciális szívófejek porszívójához

 

A Miele porszívó tartozékok

Otthonát mindenki saját ízlésének megfelelően alakítja ki, éppen ezért nincs két egyforma lakás. A Miele éppen ezért az egyedi igényekre speciális Miele porszívó tartozékokat fejlesztett ki. Most ezek közül kettő típusról olvashat, segítségükkel kényelmesebbé és gyorsabbá teheti a takarítást. Ráadásul az eredeti Miele porszívó tartozékok optimálisan illeszkednek az Ön Miele porszívójához.

 

Miele SBB 300-3 Parquet Twister parkettkefe – keménypadlók kíméletes és könnyű takarításához.

Tapasztalataink szerint ez a legkedveltebb kiegészítő fej azok számára akiknek túlnyomó részt laminált, parketta vagy kő borítású a padlója. A forgócsuklóval nagyon könnyedén lehet lavírozni az akadályok között hiszen nincs kereke mint az univerzális fejnek így nem akadályozza az oldalirányú mozgást. Lágy és természetes sörtékkel rendelkezi, mely a legfinomabb padlót is megóvja. A Miele Parquet Twister fejjel ráadásul a kis mélyedéseket és sarkokat is probléma nélkül eléri.

Véleményem szerint ez önmagában is egy nagyon jó találmány, de aki igényli ezt a fejet megvásárolhatja XL kivitelben is a még gyorsabb porszívózást eredményez.


 

STB 205-3 Turbókefe - haj- és szövetszálak gyors eltávolításához, akár érzékeny szőnyegekről is.

Ezt a tartozékfejet meleg szívvel ajánljuk elsősorban azoknak a gazdiknak akik családtagként kezelik kis kedvencüket. Amennyi örömet adnak nekünk sajnos annyi szőrt is hagynak a szőnyegünkön, amit nagyon nehéz eltüntetni. A Miele turbófej belsejében egy szőnyegkímélő kefe van amit az áramló levegő forgat meg. Ez használat közben kifésüli a szőrszálakat szőnyegünkből, így újra tökéletesen tiszta lesz Természetesen azok is használhatják akik nem tartanak háziállatot, de kényesebb a szőnyege, szöszösödik vagy hosszú hajúak laknak a házban.


 

 

A fentieken kívül a Miele porszívókhoz még számos tartozék kapható. Ezeket weboldalunkon megtekintheti, vagy szaküzletünkben élőben is kipróbálhatja.