A kosár üres

A kosár üres
 • miele-szakuzlet-00903
 • miele-szakuzlet-00851
 • miele-szakuzlet-00834
 • miele-szakuzlet-00825
 • miele-szakuzlet-00647
 • miele-szakuzlet-00635
 • miele-szakuzlet-00539
 • miele-szakuzlet-00529
 • miele-szakuzlet-00517
 • miele-szakuzlet-00472
 • miele-szakuzlet-00466
 • miele-szakuzlet-00358
 • miele-szakuzlet-00354
 • miele-szakuzlet-00334
 • miele-szakuzlet-00321
 • miele-szakuzlet-00311
 • miele-szakuzlet-00221
 • miele-szakuzlet-00188
 • miele-szakuzlet-00061

Különleges szolgáltatásunk, hogy a nálunk vásárolt készülékeket (a porszívók kivételével) szakembereink a kiszállítást követően üzembe helyezik, illetve ismertetik használatát. További információkat erről a "Rólunk" menüpont "Szolgáltatásaink" almenüjében talál.

Szolgáltatásaink

Bemutatóterem:

Cégünk nem csak egyszerű webáruház, tényleges bemutatóteremmel rendelkezünk, ahol szakembereink várják Önt. Számos készülék és konyhabútor tekinthető meg nálunk, ezek felépítését és funkcióit munkatársaink részeletesn bemutatják az érdeklődőknek. Az Ön által választott készülék felszereltségét élőben is be tudjuk mutatni. A weboldalon üzletünkről és munkatársainkról is találhat információkat a "Rólunk" menüpont alatt.

 

 

Szolgáltatásaink háztartási készülékekre és tartozékokra vonatkozóan:


Készülék megrendelés:

A termékeket megrendelheti telefonon, e-mailben, vagy webáruházunkban is. A beérkezett megrendelése alapján egy pontos szállítási időpontot egyeztetünk Önnel, illetve Budapesten kívüli szállítás esetén a szállítási díjat is közöljük. Ezen információk birtokában Ön visszaléphet megrendelési szándékától. Amennyiben az információk birtokában megerősíti megrendelési szándékát, létrejön az Ön megrendelése.

Tartozékok esetében csak akkor egyeztetünk Önnel, ha nem tudjuk 3 napon belül küldeni a megrendelt terméket. A webáruházunkon keresztül beérkezett megrendelésekről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld Önnek. Amennyiben ezt nem kapná meg, kérem keressen meg minket!

A hatályos jogszabályoknak megfelelően az interneten keresztül megrendelt termékek esetében 14 napon belül elállhat a vásárlástól. Erről további információkat a "vásárlói jogok" fülben talál a weboldal alján. Ilyen jellegű szándékával keressen meg mineket!

 

Szállítási határidő:

Cégünk nagy raktárkészlettel dolgozik, így akár már másnapra kiszállíthatjuk az Ön által megrendelt terméket.  A "jelenleg raktáron" jelölésű termékeink vagy üzletünkben, vagy a külső raktárunkban vannak. Amennyiben valamilyen termék nincs raktárunkban, a feltüntetett szállítási határidő a maximális időt jelzi. Amennyiben valamilyen készüléket személyesen szeretne elszállítani üzletünkből, célszerű előtte telefonon lefoglalni azt. Egyéb esetekben a leadott megrendelés pontos szállítási határidőjéről természetesen tájékoztatjuk Önt a „Megrendelés” címszó alatt leírtak szerint.

Amennyiben a termék beérkezésénél későbbre kérné a szállítást, azt a megrendeléskor adhatja meg a naptári hét megjelölésével. Amennyiben a megadott időponthoz képest a szállítás a megrendelő kérésére csúszna, úgy a teljes vételár kiegyenlítését kérjük a további tároláshoz. A termékeket az eredetileg megadott időponthoz képest maximálisan egy hónapig tudjuk díjmentesen tárolni. Az ezt meghaladó tárolást egyedi díj fejében vállaljuk.

 

 

Készülékek házhoz szállítása, üzembe helyezése:

Budapesten belül díjmentes, üzletünk 30 km-es körzetében a webáruházunk által számított szállítási díjat elengedjük, a porszívó kivételével minden készüléknél. Ezeket szakembereink szállítják ki, beüzemelik (a gázzal működő készülékek kivételével) és bemutatják használatukat is, továbbá régi készülékét is elszállítják, amennyiben igényli. A kiszállításra az önnel egyeztetett időpontban, a lehető legpontosabban érkezünk. A beépíthető készülékek esetében az ár tartalmazza a készülék konyhabútorba történő beépítését is, ennek azonban feltétele, hogy a készülék helye megfelelően legyen kialakítva.

 

Budapesten kívül első sorban 150 km körzeten belül szállítunk. Ennél távolabb csak egyedi esetekben, külön egyeztetést követően tudunk szállítani. Budapesten kívüli szállítások esetén a szállítási díjunkat (a porszívók kivételével) a szállítási cím távolsága alapján számítjuk ki. A szállítási költséget üzletünktől mérve, 240 Ft / km áron számoljuk fel. Például egy paksi cím esetén, ami 120 km távolságra van tőlünk, a szállítási díjunk 240*120=28.800,-Ft. Ez az ár természetesen tartalmazza az ÁFA-t. A nálunk rendelt háztartási készülékeket szakembereink szállítják ki, beüzemelik (a gázzal működő készülékek kivételével) és bemutatják használatukat is, továbbá régi készülékét is elszállítják, amennyiben igényli. A kiszállításra, az önnel egyeztetett időpontban, a lehető legpontosabban érkezünk. A beépíthető készülékek esetében az ár tartalmazza a készülék konyhabútorba történő beépítését is, ennek azonban feltétele, hogy a készülék helye megfelelően legyen kialakítva. Amennyiben olyan segédanyagokat kell felhasználnunk az üzembe helyezésnél, ami a készüléknek nem tartozéka (pl. a páraelszívóknál az elvezető cső), azt felszámoljuk. A rendszerünkben ez "Házhozszállítás beüzemeléssel"-nek van megjelölve

 

Az üzembe helyezéshez szükséges közműcsatlakozások kialakítása, illetve beépítendő készülékek esetén a berendezések helyének kialakítása és megközelíthetősége az üzembe helyezés alapfeltétele, ezért kérjük győződjön meg a készülékek kiszállítása előtt ezek megfelelőségéről. Amennyiben olyan segédanyagokat kell felhasználnunk az üzembe helyezésnél, ami a készüléknek nem tartozéka (pl. a páraelszívóknál az elvezető cső), azt felszámoljuk.

 

Futárszolgálat:

A porszívókat és tartozékokat országosan futárszolgálat segítségével juttatjuk el Önhöz. Ennek költsége 2.490,- Ft. Amennyiben átutalással fizet, e-mailben küldjük el a számla másolatát. A terméket a számla eredeti példányával az összeg megérkezése után küldjük el. A megrendeléskor megadhatja, hogy melyik napon szeretné megkapni a csomagot, pontos szállítási időpontot azonban nem tudunk vállalni. A csomag kiszállítását célszerű oda kérni, ahol nap közben tartózkodik. A futárszolgálat 8:00 és 17:00 között szállítja ki a csomagokat. Kérésre lehetőség van GLS csomagpontban törénő átvételre is.

 

Bolti vásárlás:

A webáruházunkban bevásárló kocsival megjelölt termékek üzletünkben készleten vannak. Amennyiben egy bizonyos készüléket szeretne elvinni, célszerű előtte telefonon vagy interneten keresztül lefoglalni. Nyitvatartási időben a bolti átvételes termékek elszállíthatóak. Amennyiben nagy háztartási készüléket szeretne személyesen átvenni üzletünkben, azt kérem előre jelezze felénk, hogy garantáltan legyen kolléga, aki segíteni tud a berakodásban. A nagy háztartási készülékek becsomagolt méreteiről érdeklődjön szaküzletünkben (pl. mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek személyautóba nem férnek be, a legtöbb készülék csak állítva szállítható).

 

Ipari vegyszerek kiszállítása:

Kiszállítást csak Budapesten belül, nettó 40.000,- Ft feletti megrendelés esetén tudunk vállalni, díjmentesen.

 

Szaktanácsadás:

Mi ismerjük a készülékeinket! Amennyiben megkeres minket, szakembereink örömmel segítenek az Ön igényinek és lehetőségeinek legmegfelelőbb készülék kiválasztásában. Célunk, hogy Ön maradéktalanul megelégedve távozzon tőlünk!

 

Tervezés:

A nálunk megrendelt készülékek kivágási méreteinek, speciális igényeinek, illetve a szükséges közműcsatlakozások megadásában a megrendelést követően egyeztetünk Önnel. Ha kívánja, akár asztalosával is beszélünk a konyhabútor megfelelő kialakításához.

 

Fizetés:

Amennyiben nem kíván befáradni üzletünkbe, elegendő, ha telefonon vagy e-mailben megrendeli álmai készülékét. Nem kérünk előleget (kivéve speciális készülékek esetén, mint a borhűtők, elszívó szigetek, stb.) és Ön fizethet lakásán a készülék átvételekor készpénzben. Természetesen átutalással is fizethet, ilyenkor a szállítást megelőző napon meg kell, hogy érkezzen a termék ellenértéke. Üzletünkben bankkártyával is fizethet.

 

 

Szolgáltatásaink konyhabútorokra vonatkozóan:

 

Tanácsadás és tervezés:

Foglaljon időpontot munkatársainknál, és hozzon magával egy alaprajzot, vagy egy saját készítésű méretezett vázlatot konyhájáról. Tervező kollégánk az Ön elképzeléseinek és a rendelkezésére álló helynek leginkább megfelelő tervet készíti el díjmentesen. A személyes beszélgetést követően látványtervet és árajánlatot küldünk Önnek.

 

Megrendelés:

Az elkészített árajánlat alapján tudja megrendeli az Önnek megfelelő konyhabútort e-mailben, vagy személyesen üzletünkben. A megrendelés véglegesítéséhez 50 % előleget kérünk. A véglegesítéshez a tervező kollégánk személyesen is felméri konyháját, hogy a konyhabútor tökéletesen illeszkedjen a helyére.

 

Szállítás határidő és tárolás:

A konyhabútor az előleg elutalását követően 10 hét átfutással érkezik be raktárunkba. A beérkezett konyhabútorok fennmaradó vételárát egy hónapon belül kérjük kiegyenlíteni. Amennyiben csak egy későbbi időpontban lenne szüksége a megrendelt konyhabútorra, a beérkezést követően maximálisan három hónapig tudjuk díjmentesen tárolni az Ön számára.

 

Szerelés:

A konyhabútorok összeszerelését országosan végezzük. A konyhabútor beérkezését követően, a szállítást megelőzően kérjük a konyhabútor fennamaradó árának kiegyenlítését. Az összeszerelést tapasztalt szerelőgárda végzi, ezzel garantáljuk a konyhabútor minőségének megfelelő, kiamagasló végeredményt.

 

Garancia:

A nobilia konyhabútorok kimagasló minőségét jól példázza, hogy konyhabútorainkra öt, a szerelésre egy év teljeskörű garanciát vállalunk.

 

 

Egyedi kérdésekben is örömmel segítünk.