Szolgáltatásaink

Bemutatóterem:

Cégünk nem csak egyszerű webáruház, tényleges bemutatóteremmel rendelkezünk, ahol szakembereink várják Önt. Számos készülék tekinthető meg nálunk, ezeket részletesen ismertetjük. Az Ön által választott készülék felszereltségét élőben is be tudjuk mutatni. A weboldalon üzletünkről és munkatársainkról is találhat információkat.


Megrendelés:

A termékeket megrendelheti telefonon, e-mailben, vagy webáruházunkban is. A beérkezett megrendelése alapján egy pontos szállítási időpontot egyeztetünk Önnel, illetve vidéki szállítás esetén a szállítási díjat is közöljük. Ezen információk birtokában Ön visszaléphet megrendelési szándékától. Amennyiben az információk birtokában megerősíti megrendelési szándékát, létrejön az Ön megrendelése.
Tartozékok esetében csak akkor egyeztetünk Önnel, ha nem tudjuk 3 napon belül küldeni a megrendelt terméket. A webáruházunkon keresztül beérkezett megrendelésekről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld Önnek. Amennyiben ezt nem kapná meg, kérem keressen meg minket! A hatályos jogszabályoknak megfelelően az interneten keresztül megrendelt termékek esetében 14 napon belül elállhat a vásárlástól. Erről további információkat a "vásárlói jogok" fülben talál a weboldal alján. Ilyen jellegű szándékával keressen meg mineket!

 

Szállítási határidő:

Cégünk nagy raktárkészlettel dolgozik, így akár már másnapra kiszállíthatjuk az Ön által megrendelt terméket.  A "jelenleg raktáron" jelölésű termékeink vagy üzletünkben, vagy a külső raktárunkban vannak. Amennyiben valamilyen termék nincs raktárunkban, a feltüntetett szállítási határidő a maximális időt jelzi. Amennyiben valamilyen készüléket személyesen szeretné elszállítani üzletünkből, célszerű előtte telefonon lefoglalni azt. Egyéb esetekben a leadott megrendelés pontos szállítási határidőjéről természetesen tájékoztatjuk Önt a „Megrendelés” címszó alatt leírtak szerint.

 

 

Készülékek házhoz szállítása, üzembe helyezése:

Budapesten belül díjmentes, üzletünk 30 km-es körzetében a webáruházunk által számított szállítási díjat elengedjük, a porszívó kivételével minden készüléknél. Ezeket szakembereink szállítják ki, beüzemelik és bemutatják használatukat is, továbbá régi készülékét is elszállítják, amennyiben igényli. A kiszállításra az önnel egyeztetett időpontban, a lehető legpontosabban érkezünk. A beépíthető készülékek esetében az ár tartalmazza a készülék konyhabútorba történő beépítését is, ennek azonban feltétele, hogy a készülék helye megfelelően legyen kialakítva. Amennyiben olyan segédanyagokat kell felhasználnunk az üzembe helyezésnél, ami a készüléknek nem tartozéka (pl. a páraelszívóknál az elvezető cső), azt felszámoljuk. A rendszerünkben ez "Házhozszállítás beüzemeléssel"-nek van megjelölve.

 

Budapesten kívül első sorban 150 km körzeten belül szállítunk. Ennél távolabbi címekre csak egyedi egyeztetést követően tudunk szállítani. Budapesten kívüli szállítások esetén a szállítási díjunkat (a porszívók kivételével) a szállítási cím távolsága alapján számítjuk ki. A szállítási költséget üzletünktől mérve, 110 Ft / km áron számoljuk fel. Például egy paksi cím esetén, ami 115 km távolságra van tőlünk, a szállítási díjunk 110*115=12.650,-Ft. Ez az ár természetesen tartalmazza az ÁFA-t. A nálunk rendelt háztartási készülékeket szakembereink szállítják ki, beüzemelik és bemutatják használatukat is, továbbá régi készülékét is elszállítják, amennyiben igényli. A kiszállításra, az önnel egyeztetett időpontban, a lehető legpontosabban érkezünk. A beépíthető készülékek esetében az ár tartalmazza a készülék konyhabútorba történő beépítését is, ennek azonban feltétele, hogy a készülék helye megfelelően legyen kialakítva. Amennyiben olyan segédanyagokat kell felhasználnunk az üzembe helyezésnél, ami a készüléknek nem tartozéka (pl. a páraelszívóknál az elvezető cső), azt felszámoljuk. A rendszerünkben ez "Házhozszállítás beüzemeléssel"-nek van megjelölve

 

Az üzembe helyezéshez szükséges közműcsatlakozások kialakítása, illetve beépítendő készülékek esetén a berendezések helyének kialakítása és megközelíthetősége az üzembe helyezés alapfeltétele, ezért kérjük győződjön meg a készülékek kiszállítása előtt ezek megfelelőségéről. Amennyiben olyan segédanyagokat kell felhasználnunk az üzembe helyezésnél, ami a készüléknek nem tartozéka (pl. a páraelszívóknál az elvezető cső), azt felszámoljuk.

 

Futárszolgálat:

A porszívókat és tartozékokat országosan futárszolgálat segítségével juttatjuk el Önhöz. Ennek költsége 1.700,- Ft, de 40.000,- Ft feletti megrendelés esetén (pl. porszívó) díjmentes. Amennyiben átutalással fizet, e-mailben küldjük el a számla másolatát. A terméket a számla eredeti példányával az összeg megérkezése után küldjük el. A megrendeléskor megadhatja, hogy melyik napon szeretné megkapni a csomagot, pontos szállítási időpontot azonban nem tudunk vállalni. A csomag kiszállítását célszerű oda kérni, ahol nap közben tartózkodik. A futárszolgálat 8:00 és 17:00 között szállítja ki a csomagokat. Külön kérésre lehetőség van 17-20 óra közötti kézbesítésre, vagy GLS csomagpontban törénő átvételre is.

 

Bolti vásárlás:

A webáruházunkban bevásárló kocsival megjelölt termékek üzletünkben készleten vannak. Amennyiben egy bizonyos készüléket szeretne elvinni, célszerű előtte telefonon vagy interneten keresztül lefoglalni. Nyitvatartási időben a bolti átvételes termékek elszállíthatóak. Amennyiben nagy háztartási készüléket szeretne személyesen átvenni üzletünkben, kérem előre jelezze felénk, hogy garantáltan legyen kolléga, aki segíteni tud a berakodásban. A nagy háztartási készülékek becsomagolt méreteiről érdeklődjön szaküzletünkben (pl. mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek személyautóba nem férnek be, a legtöbb készülék csak állítva szállítható).

 

Ipari vegyszerek kiszállítása:

Kiszállítást csak Budapesten belül, netto 30.000,- Ft feletti megrendelés esetén tudunk vállalni, díjmentesen.

 

Szaktanácsadás:

Mi ismerjük a készülékeinket! Amennyiben megkeres minket, szakembereink örömmel segítenek az Ön igényinek és lehetőségeinek legmegfelelőbb készülék kiválasztásában. Célunk, hogy Ön maradéktalanul megelégedve távozzon tőlünk!

 

Tervezés:

A nálunk megrendelt készülékek kivágási méreteinek, speciális igényeinek, illetve a szükséges közműcsatlakozások megadásában a megrendelést követően egyeztetünk Önnel. Ha kívánja, akár asztalosával is beszélünk a konyhabútor megfelelő kialakításához.

 

Fizetés:

Amennyiben nem kíván befáradni üzletünkbe, elegendő, ha telefonon vagy e-mailben megrendeli álmai készülékét. Nem kérünk előleget (kivéve speciális készülékek esetén, mint a borhűtők, elszívó szigetek, stb.) és Ön fizethet lakásán a készülék átvételekor készpénzben. Természetesen átutalással is fizethet, ilyenkor a szállítást megelőző napon meg kell, hogy érkezzen a termék ellenértéke. Üzletünkben bankkártyával is fizethet.

 

Egyedi kérdésekben is örömmel segítünk.