A kosár üres

A kosár üres
Tisztelt Ügyfelünk! Cégünk 2019-ben a nagy háztartási készülékek kiszállítását és üzembe helyezését  csak Budapest és 50 km körzetén belüli tudja vállalni. A porszívók és tartozékok országos szállítását továbbra is vállaljuk futárszolgálattal (raktárkészleten lévő termékeket dec. 17. 9:00-ig leadott megrendelés esetén tudjuk az idei évben szállítani).  Cégünk december 21. és január 3. között zárva tart. Az ebben az időszakban beérkező megrendeléseket jan. 3-án kezdjük feldolgozni. A weboldalon feltüntetett szállítási határidők ezért a dec. 21. és jan. 3. közötti napokkal megnőnek. Megértését köszönjük.
neodisher LaboClean UW

neodisher LaboClean UW Por alakú, foszfátmentes, enyhén lúgos kémhatású tisztítószer laboratóriumi mosogatógépekhez szerológiai, vízügyi és foszfátipari felhasználásra.

Ár: 
  • 31 292 Ft
raktáron
Megtekintehető a bemutatóteremben
Bolti átvétel: 
Azonnal, vagy másnapra

neodisher® LaboClean UW

Por alakú, foszfátmentes, enyhén lúgos kémhatású tisztítószer laboratóriumi mosogatógépekhez

OKBI/504/2001.

Kiszerelés: 10 kg vödör

 

Fő alkalmazási terület:

Szerológiai, vízügyi és foszfátipari laboratóriumokban használt üvegek és egyéb eszközök gépi mosogatása.

 

Tulajdonságok:

A neodisher LaboClean UW enyhén lúgos kémhatású, szerves és szervetlen eredetű szennyeződések eltávolítására egyaránt alkalmas készítmény, amely a tisztítandó felületek anyagát kíméli. Minden általános laboratóriumi eszköz és üvegtárgy tisztítására alkalmas. Foszfátmentes termék.

 

A termék P2O5-tartalma a koncentrátumban < 50 ppm.

A neodisher LaboClean UW terméket legfeljebb 6 °d keménységű vízben lehet használni.

 

Adagolás:

Speciális mosogatógépekben: 3 - 5 g/l