A kosár üres

A kosár üres
Tisztelt Ügyfelünk! Cégünk 2019-ben a nagy háztartási készülékek kiszállítását és üzembe helyezését  csak Budapesten belül tudja vállalni. A porszívók és tartozékok országos szállítását továbbra is vállaljuk futárszolgálattal (raktárkészleten lévő termékeket dec. 17. 9:00-ig leadott megrendelés esetén tudjuk az idei évben szállítani).  Cégünk december 21. és január 3. között zárva tart. Az ebben az időszakban beérkező megrendeléseket jan. 3-án kezdjük feldolgozni. A weboldalon feltüntetett szállítási határidők ezért a dec. 21. és jan. 3. közötti napokkal megnőnek. Megértését köszönjük.
neodisher SBR extra

neodisher SBR extra Folyékony fertőtlenítő hatású tisztítószer ágytálmosó automatákhoz.

Ár: 
  • 13 889 Ft
Bolti átvétel: 
1 hét

neodisher SBR

Folyékony fertőtlenítő hatású tisztítószer ágytálmosó automatákhoz

OKBI/1026/2000.

Kiszerelés: 5 l kanna

 

Fő alkalmazási terület:

Fertőtlenítő hatású tisztítószer ágytálmosó automatákhoz ill. vizeletgyűjtő üvegek tisztítását szolgáló automatákhoz.

 

Tulajdonságok:

A neodisher SBR speciális, fékezett habzású tisztítószer. A termék jól terhelhető, ugyanakkor kíméletes a tisztítandó tárgyak alapanyagához, így az üveghez is. Az oldat kémhatása – vezetékes víz használata esetén - semleges körüli pH-értékű. A termék bármely vízkeménység mellett alkalmazható. Ajánlatos a neodisher SBK terméknévvel ellátott speciális öblítőszerrel együtt alkalmazni, mivel e két terméket kifejezetten egymás kiegészítésére fejlesztették ki, ágytálmosó berendezésekben történő felhasználásra.

 

Adagolás:

3 - 4 ml/l vízkeménységtől függően, a mosogató automaták adagolóján keresztül. A termék használata előtt az adagoló és a sűrítménnyel közvetlenül érintkező alkatrészek savállóságáról meg kell győződni.

 

Műszaki adatok:

Fajsúly (20 °C): 1,1 g/cm3

pH-érték (20 °C-os deszt. vízben) 2 - 4 ml/l: 3,9 - 3,3

Viszkozitás (koncentrátum, 20 °C): < 50 mPas