A kosár üres

A kosár üres

Különleges szolgáltatásunk, hogy a nálunk vásárolt készülékeket (a porszívók kivételével) szakembereink a kiszállítást követően üzembe helyezik, illetve ismertetik használatát. További információkat erről a "Rólunk" menüpont "Szolgáltatásaink" almenüjében talál.

neodisher TK

neodisher TK Kézi és gépi mosogatás, különösen makacs tea- és kávényomok eltávolítására.

Ár: 
  • 33 102 Ft
Bolti átvétel: 
1 héten belül

neodisher® TK

Enyhén lúgos, fertőtlenítő hatású mosogatószer kézi és gépi mosogatáshoz

OKBI/1406/2000. ad 5886-9/2000 OÉTI.

Kiszerelés: 10 kg vödör

 

Fő alkalmazási terület:

Kézi és gépi mosogatás, különösen makacs tea- és kávényomok eltávolítása cukrászdákban, kávéházakban, vendéglőkben, fagylaltozókban, kollégiumokban és kórházi osztályokon.

 

Tulajdonságok:

A neodisher TK por alakú, enyhén lúgos pH-jú, jó tisztító hatású mosogatószer, elsősorban beszáradt tea- és kávé eltávolítására. Bármely egyéb élelmiszer maradékot is eltávolít, ha azok nem száradtak meg túlságosan ill. nem égtek meg. A porcelán kávés és teáscsészéket ill. nemesacél kancsókat ajánlatos neodisher TK-val mosogatógépben tisztítani. Szállodai ezüst tisztítására a neodisher TK nem alkalmas. Ha a mosogatópor a nemesacélon foltosodást, elszíneződést okoz, a neodisher TK-t más neodisher mosogatószerrel kell helyettesíteni.

 

Adagolás mosogatógépekhez:

2 - 4 g/l a szennyeződés fokától és a vízkeménységtől függően. Vízcserélő rendszerű gépekben a mosogatószeradagolón keresztül.

Tartályos rendszerű gépekben a mosogatószert a víztartályba kell adagolni. 50 l forró vízhez 150 g neodisher TK -t (1 adagolópohár) kell adni. 5 mosogatási program után 75 g (0,5 adagolópohár) mosogatópor utánadagolása szükséges.

 

 

Műszaki adatok:

Ömlesztett súly: 1.075 - 1.125 g/l

pH-érték (20 °C-os ionmentes. vízben) 2 - 4 g/l: 11,1 - 11,8

Viszkozitás (koncentrátum, 20 °C): mPas

Titrálási faktor: 0,38 (neodisher titrálási módszer szerint)