A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy csak abban az esetben látogasson el üzletünkbe, illetve rendeljen házhoz szállítást, ha nem tapasztalt légúti megbetegedésre utaló tüneteket önmagánál, illetve az Önnel egy háztartásban élőknél. Üzletünkben a szájmaszkban érkezőket tudjuk fogadni. Tartozékokból, mosó- és mosogatószerekből jelenleg maximum 3 db-ot tudunk adni egyazon termékből. A készleten nem lévő termékek szállítási ideje megnőtt. Erről bővebben érdeklődjön kollégáinknál.

neodisher TK

neodisher TK Kézi és gépi mosogatás, különösen makacs tea- és kávényomok eltávolítására.

Ár: 
  • 25 003 Ft
Bolti átvétel: 
1 hét

neodisher® TK

Enyhén lúgos, fertőtlenítő hatású mosogatószer kézi és gépi mosogatáshoz

OKBI/1406/2000. ad 5886-9/2000 OÉTI.

Kiszerelés: 10 kg vödör

 

Fő alkalmazási terület:

Kézi és gépi mosogatás, különösen makacs tea- és kávényomok eltávolítása cukrászdákban, kávéházakban, vendéglőkben, fagylaltozókban, kollégiumokban és kórházi osztályokon.

 

Tulajdonságok:

A neodisher TK por alakú, enyhén lúgos pH-jú, jó tisztító hatású mosogatószer, elsősorban beszáradt tea- és kávé eltávolítására. Bármely egyéb élelmiszer maradékot is eltávolít, ha azok nem száradtak meg túlságosan ill. nem égtek meg. A porcelán kávés és teáscsészéket ill. nemesacél kancsókat ajánlatos neodisher TK-val mosogatógépben tisztítani. Szállodai ezüst tisztítására a neodisher TK nem alkalmas. Ha a mosogatópor a nemesacélon foltosodást, elszíneződést okoz, a neodisher TK-t más neodisher mosogatószerrel kell helyettesíteni.

 

Adagolás mosogatógépekhez:

2 - 4 g/l a szennyeződés fokától és a vízkeménységtől függően. Vízcserélő rendszerű gépekben a mosogatószeradagolón keresztül.

Tartályos rendszerű gépekben a mosogatószert a víztartályba kell adagolni. 50 l forró vízhez 150 g neodisher TK -t (1 adagolópohár) kell adni. 5 mosogatási program után 75 g (0,5 adagolópohár) mosogatópor utánadagolása szükséges.

 

 

Műszaki adatok:

Ömlesztett súly: 1.075 - 1.125 g/l

pH-érték (20 °C-os ionmentes. vízben) 2 - 4 g/l: 11,1 - 11,8

Viszkozitás (koncentrátum, 20 °C): mPas

Titrálási faktor: 0,38 (neodisher titrálási módszer szerint)