A kosár üres

A kosár üres
Tisztelt Ügyfelünk! Cégünk 2019-ben a nagy háztartási készülékek kiszállítását és üzembe helyezését  csak Budapest és 50 km körzetén belüli tudja vállalni. A porszívók és tartozékok országos szállítását továbbra is vállaljuk futárszolgálattal (raktárkészleten lévő termékeket dec. 17. 9:00-ig leadott megrendelés esetén tudjuk az idei évben szállítani).  Cégünk december 21. és január 3. között zárva tart. Az ebben az időszakban beérkező megrendeléseket jan. 3-án kezdjük feldolgozni. A weboldalon feltüntetett szállítási határidők ezért a dec. 21. és jan. 3. közötti napokkal megnőnek. Megértését köszönjük.
neodisher TS

neodisher TS Savas kémhatású öblítőszer

Ár: 
  • 22 703 Ft
Bolti átvétel: 
1 hét

neodisher TS

Savas kémhatású öblítőszer

OKBI/478/2000. ad 1464-5/2000.

Kiszerelés: 10 l kanna

 

 

Fő alkalmazási terület:

Kórházi ágyak fémvázának öblítése a gépi mosást követően. Porcelánból, nemesacélból, műanyagból készült konyhai edények, evőeszközök, nemesacélból és makrolonból készült konténerek és állatketrecek mosogatást követő öblítése speciális mosogatógépekben.

 

Tulajdonságok:

A neodisher TS speciális öblítőszer koncentrátum. Fémek, porcelán, valamint víztaszító műanyagok felületét egyenletesen megnedvesíti, savas kémhatása révén a lúgos mosószermaradékokat kémiailag semlegesíti. Folyamatos használatával megelőzhető az öblítőszer-adagolók szelepeinek elmeszesedése. 5 °d-nél keményebb víz esetén gazdaságossági okokból ajánlatos a berendezésben felhasználandó víz lágyításáról gondoskodni.

 

Adagolás:

0,1 - 0,8 ml/l a szennyeződés fokától függően

Meg kell győződni róla, hogy a mosogatógép és az adagolórendszer alkalmas-e a neodisher TS folyamatos használatára.

 

Műszaki adatok:

Fajsúly (20 °C): 1,05 g/cm3

pH-érték (20 °C-os deszt. vízben) 0,1 - 0,8 ml/l: 4,3 - 3,6

Viszkozitás (koncentrátum, 20 °C): < 50 mPas