10 év garancia inverter motorokra

 

Az AEG mosógépek minden ruhát a lehető legkíméletesebben mosnak tisztára. Nem mosnak indokolatlanul sokáig egy ruhadarabot sem, ezért féltett holmijai sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének. Ráadásul minimális mennyiségű energiát fogyasztanak, így nem csak ruháira, hanem a környezetre is vigyáznak.

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne. Emellett, az inverter motoros készülékek csendesebbek és energiatakarékosabbak is, mint a hagyományos motorral szerelt társaik.

A kiterjesztett garanciáról szóló dokumentumot az AEG regisztrációt követően küldi meg. A garanciális feltételekről további információkat ide kattintva talál. A regisztrációt az AEG weboldalán ide kattintva tudja elvégezni

A 10 év garancia a vásárlás napjától él. A garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát.